Betöltés...

Bomann DU 771.1G kürtős páraelszívó, fehér

Ár: 98.284 Ft

A konyha az, ahol sokan időnk nagy részét főzéssel vagy étkezéssel töltjük szeretteinkkel. A harmonikus, barátságos tér kialakításának legjobb módja az, ha modern, elegáns konyhává alakítja át, speciálisan kialakított készülékekkel és prémium kényelmi szolgáltatásokkal.
Erős, tartós és gazdaságos
A Bomann motorháztető csendes, tartós és gazdaságos, mindössze 43 kWh / év fogyasztással. A rendkívül erős páraelszívó 603 m³ levegőt szív fel, így a konyha tiszta, kellemetlen szagok nélkül marad.
A DU771.1GW motorháztető elegáns kialakítású, bármilyen konyhába alkalmas, anélkül, hogy kimenne a divatból. A ház kellemes megjelenést is kínál, mivel üvegből és rozsdamentes acélból készül.
Digitális LED képernyő és érintőképernyő
Az érintőgombokkal ellátott digitális panel használata rendkívül egyszerű. Ezenkívül a motorháztető 2 LED-es lámpával van felszerelve, amelyek láthatóságot biztosítanak főzés közben, vagy étkezés közben, és környezeti fényt szeretne.
Könnyen tisztítható zsírszűrő
A kellemetlen szagoktól mentes tiszta konyha érdekében az 5 rétegű alumínium zsírszűrő könnyen mosható mosogatógépben a higiénikus és gyors tisztítás érdekében, ezáltal meghosszabbítva a motorháztető élettartamát.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bomann DU 771.1G kürtős páraelszívó, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: