Betöltés...

Eurom elektromos fűtés, EK3201, 3000W, garázsba, műhelybe, 3 teljesítményfokozat, beépített termosztát, hőintenzitás állítás, robusztus ház, IP24 védelem, túlmelegedés elleni védelem, piros

Ár: 33.606 Ft

Holland minőség
A Hollandiában gyártott Eurom elektromos fűtőberendezés a hideg évszak nélkülözhetetlen tartozéka. Ez ideális ahhoz, hogy segítsen befejezni a garázsban vagy műhelyben megkezdett projekteket anélkül, hogy kint érezné a hideg hőmérsékletet.
Nagy teljesítményű ventilátor
Erős ventilátorának köszönhetően az EK3201 fűtés sok levegőt terjeszt a helyiségbe. A hideg levegőt a hátán keresztül szívja, felmelegíti, majd fokozatosan eloszlatja a helyet.
IP24 védelem
A víz fröccsenése elleni védelem biztosítja, hogy az Eurom fűtőtestet bármilyen beltéri helyiségben használják.
Optimális hőmérséklet
A 3 teljesítményszintnek és a hőintenzitás-beállító kapcsolónak köszönhetően a szoba az Ön kívánsága szerint felmelegszik. A beépített termosztát pedig segít optimális szinten tartani a hőt azáltal, hogy ki- vagy bekapcsolja a fűtőelemeket, ha a hőmérséklet túl alacsonyra emelkedik vagy csökken.
Fém ház
Az Eurom elektromos fűtőberendezés robusztus tartókerettel van felszerelve, amely idővel biztosítja az ellenállást, megkönnyítve annak szállítását a mellékelt fogantyú miatt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Eurom elektromos fűtés, EK3201, 3000W, garázsba, műhelybe, 3 teljesítményfokozat, beépített termosztát, hőintenzitás állítás, robusztus ház, IP24 védelem, túlmelegedés elleni védelem, piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: