Betöltés...

G3 Ferrari G50052 COOL MASTER A legújabb innovációjú lapát nélküli ventillátor, párologtatóval

Ár: 54.989 Ft

A Modern Légfrissítés Mesterfoka a G3Ferrari-tól
Ismerd meg a G3Ferrari legújabb innovációját, a Cool Master-t, amely ötvözi a modern design-t és a kiemelkedő teljesítményt! Ez a vízzel működő párologtató hűtőberendezés nem csak hűsíti és szellőzteti a környezetet, hanem egyidejűleg ionok kibocsátásával tisztítja is a levegőt.
Kiemelkedő Funkciók és Kényelem
A Cool Master 12 állítható sebességgel rendelkezik, amelyek közül választhatunk maximális csendességet vagy erős légáramlást, így minden helyzetben biztosítja a legnagyobb kényelmet. Különleges kialakítása révén az áramló levegő széles spektrumon oszlik el, miközben intenzív marad.
Biztonság és Modern Dizájn
A készülék lapátok nélküli működése révén kiküszöböli a balesetveszélyt, így biztonságos használatot nyújt. A 12 órás időzítő és az automatikus vízszintes forgás funkció biztosítja, hogy mindig megfelelően legyen elosztva a frissítő levegő. Modern kialakítása és az elektronikus távirányítóval való vezérlés pedig elegáns kiegészítőjévé teszi otthonodnak.
Az olasz G3Ferrari Cool Master tökéletes választás mindazok számára, akik egy modern, hatékony és biztonságos hűtőmegoldást keresnek. Legyen szó otthonodról vagy irodádról, a Cool Master biztosítja a friss és tiszta levegőt, miközben elegáns megjelenésével feldobja a környezetet.

Válaszd a G3Ferrari Cool Master-t, és élvezd a nyár minden pillanatát a legnagyobb kényelemben!

Műszaki jellemzők:

35 W-os DC motor: környezetbarát, mégis erős
Működés pengék nélkül
Elektronikus vezérlés távirányítóval
12 működési sebesség
12 órás időzítő
Automatikus vízszintes forgatás
Tartály űrtartalma: 2 liter
Ion funkció a levegő tisztítására
Hűtő és párásító funkció
Udvari fény
Tápellátás: AC 230V ~ 50Hz
Teljesítmény: 35W
Méretek (Ø x H): 25 x 111 cm
Súly: 5 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "G3 Ferrari G50052 COOL MASTER A legújabb innovációjú lapát nélküli ventillátor, párologtatóval" című hirdetést látja. (fent)