Betöltés...

ProfiCare PC-WUB 3060 Elektromos takaró, fehér

Ár: 14.532 Ft

A Proficare elektromos takarója a hideg évszakban az Ön segítségére siet!
A PC-WUB 3060 elektromos fűtőtakaró, a német ProfiCare márkától, a hideg évszakban kényelmet és pihenést kínál, tökéletes kempingezéshez, lakókocsikhoz, vagy egyszerűen csak akkor, ha nem akarja bekapcsolni a hőt, vagy olyan eszközöket használ, amelyek sok áramot fogyasztanak.
Enyhíti a hasi, izom- vagy menstruációs fájdalmat
Ha izomfájdalmat, görcsöket, gyomorfájdalmat vagy menstruációs fájdalmat tapasztal, az elektromos takaró segít talpra állni. A nagy fűtőfelületnek köszönhetően a takaró sokféleképpen használható különböző problémákra.
Ideális egy személy számára
A takaró standard mérete - 150x70 cm - bárki számára alkalmas! Továbbá, az anyag, amelyből készült, puha és gyengéd a bőrrel.
3 hőmérsékleti szint
A takaró egyenletes és tartós meleget biztosít, a hőmérséklet a távirányítóval állítható be. A takaró 3 hőmérsékleti szinttel rendelkezik, amelyek közül választhat preferenciái szerint, és automatikus kikapcsolás (8 óra elteltével), így megnyugtató, gondtalan alvásban lehet része.
Ezenkívül az integrált védelem leállítja a fűtési folyamatot, ha a rendszer túlmelegszik.
A takaró lefekvés előtt ágymelegítőként is használható.
Mosógépben mosható
A takaró mosógépben mosható 40°C-on. Leválaszthatja a távirányítót és a takaró tápkábelét, így egész évben takaróként használhatja.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ProfiCare PC-WUB 3060 Elektromos takaró, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: