Betöltés...

Bomann függőleges fali páraelszívó, DU7606.1G, 60 cm, 491 m³/h, alacsony fogyasztás, A++ osztály, érintőképernyős vezérlés, 9 teljesítményfokozat, légkeringetés és elszívás, hangtalan, automa

Ár: 63.581 Ft

A konyha az, ahol sokan időnk nagy részét főzéssel vagy étkezéssel töltjük szeretteinkkel. A harmonikus, barátságos tér kialakításának legjobb módja az, ha modern, elegáns konyhává alakítja át, speciálisan kialakított készülékekkel és prémium kényelmi szolgáltatásokkal.
A német Bomann márka DU 7606.1 G motorháztetője elegáns kialakítású, bármilyen konyhához alkalmas, az üveg elülső tok a fő attrakció. A motorháztető nyílása gombnyomásra automatikusan kinyílik, és 491 m³/h elszívott levegővel működik.
A főzőlap vagy a tűzhely megvilágítása fontos szempont a főzés során, és a két LED-es lámpa láthatóságot biztosít a konyhában, miközben könnyebben kezeli a főzést.
Az automatikus leállítás funkció a főzés befejezése után segítséget nyújt, a motorháztető további 1-9 percig működik (programozás közben), majd bezáródik, a gőz és a kellemetlen szagok hatékonyan megszűnnek.
A kellemetlen szagok nélküli tiszta konyha érdekében az 5 réteg alumíniummal ellátott zsírszűrő könnyen mosható mosogatógépben a higiénikus és gyors tisztítás érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bomann függőleges fali páraelszívó, DU7606.1G, 60 cm, 491 m³/h, alacsony fogyasztás, A++ osztály, érintőképernyős vezérlés, 9 teljesítményfokozat, légkeringetés és elszívás, hangtalan, automa" című hirdetést látja. (fent)