Betöltés...

Érintős fali melegítő BS1800, Steba Németország, fürdőszobába ideális, nedvességálló, kompakt kialakítás, programozható, termosztát, LED kijelző, törölközőszárító tartó, 1800 W, fehér

Ár: 33.606 Ft

A fürdőszobában vagy a ház bármely más helyiségében a nagyobb kényelem érdekében ajánljuk ezt a nedvességálló fűtőtestet a német Steba márkától.
Modern dizájn
Ennek a készüléknek a háza elegáns és atipikus megjelenésű fűtőberendezéssel rendelkezik, vékony és könnyen rögzíthető a falhoz, így könnyen beépíthető a szoba kialakításába. A Steba BS 1800 fűtőberendezése szintén csendes, jelenlétét csak az általa kibocsátott meleg levegőn keresztül érzi.
Programozható időzítő
A fűtés előre beprogramozható a helyiség fűtésére, így extra kényelmet élvezhet. Ha inkább energiát szeretne megtakarítani, a készülék rendelkezik egy érzékelővel is, amely csak akkor kapcsolja be a forró levegőt, ha érzékeli a jelenlétét. Az érintőképernyővel kiválaszthatja bármelyik opciót, valamint a kívánt szobahőmérsékletet.
A fűtőberendezés alján van egy kis speciális törölközőtartó, amelyet a kibocsátott forró levegő melegíthet vagy száríthat.
Német minőség
A fűtőberendezés Európában készül, kettős szigeteléssel, porszűrővel, valamint IP24 védelemmel a nedvesség és az ujjlenyomatok ellen, így ideális a fürdőszobába. A tok mosható, csak nedves ruhával törölje le.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Érintős fali melegítő BS1800, Steba Németország, fürdőszobába ideális, nedvességálló, kompakt kialakítás, programozható, termosztát, LED kijelző, törölközőszárító tartó, 1800 W, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: