Betöltés...

Olimpia Splendid Caldo Rock DT 99295 elektromos hősugárzó, ventilátorral, oszcillációs funkcióval, digitális vezérlőpanel, 2000 W teljesítmény, IP21 fröccsenés elleni védelem, 2 fűtési fokoza

Ár: 21.798 Ft

A Caldo Rock DT egy elektromos ventilátoros fűtés, amely testreszabott és homogén módon oszlatja el a hőt. A teljesítmény és a hőmérséklet pontosan szabályozható a digitális vezérlőpanelen, az oszcilláló légáramlás pedig egyenletes hőelosztást biztosít.
Az oszcillációs funkcióval és a 24 órás időzítővel biztosítja az ideális hőmérsékletet, amikor és ahol csak akarja. Az IPS21 védelemnek köszönhetően ez a fűtőberendezés ideális a fürdőszobában való használatra, ellenáll a fröccsenő víznek.
A Caldo Rock DT könnyen működhet félig autonóm üzemmódban a beépített termosztátnak köszönhetően, amely a digitális panelről érhető el.
A termék igazán különleges eleme a beépített ventilátor, amely forró nyári napokon helyiségek hűtésére használható. Az évszaktól függetlenül az Olimpia Splendid Caldo Rock DT fűtése ideális partner, amely biztosítja otthona teljes kényelmét.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Olimpia Splendid Caldo Rock DT 99295 elektromos hősugárzó, ventilátorral, oszcillációs funkcióval, digitális vezérlőpanel, 2000 W teljesítmény, IP21 fröccsenés elleni védelem, 2 fűtési fokoza" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: