Betöltés...

Elektromos fürdőszobai radiátor Eurom, Sani Towel 500, törülközőtartó, állítható hőmérséklet max. 35°C, időzítő, termosztát, érintőpanel, LED kijelző, nyitott ablak érzékelés, Eco mód, fröccs

Ár: 84.472 Ft

Az Eurom márkájú Sani Towel 500 elektromos fürdőszobai radiátor ideális a fűtési módszerek kiegészítésére, különösen a hideg évszakban, rendkívül könnyen telepíthető, használható és elegáns kialakítású, amely bármilyen fürdőszobához illeszkedik.
Időzítő és nyitott ablak észlelése
Az időzítőnek köszönhetően a készülék beállítható úgy, hogy egy bizonyos időintervallumra, 0 és 9 óra között működjön, így energiát takaríthat meg, és ne felejtse el. Ezenkívül az ablaknyitási mód érzékeli, ha a szobahőmérséklet kevesebb mint 2 perc alatt 2 ° C-kal csökken, és a készülék készenléti állapotba lép.
Intuitív kezelés
Az intuitív érintőképernyőnek és a LED-kijelzőnek köszönhetően a kezelés rendkívül egyszerű. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet 0-37 ° C között, és programozza be az időzítőt legfeljebb 9 órára.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos fürdőszobai radiátor Eurom, Sani Towel 500, törülközőtartó, állítható hőmérséklet max. 35°C, időzítő, termosztát, érintőpanel, LED kijelző, nyitott ablak érzékelés, Eco mód, fröccs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: