Betöltés...

Eurom elektromos fűtés, B-4 1800, retro modell, nyári/téli használatra, szellőztetéssel, 3 teljesítményfokozattal, állítható hőmérséklettel, integrált termosztáttal, túlmelegedés elleni védel

Ár: 14.532 Ft

A holland Eurom márkájú B-4 1800 elektromos fűtőberendezés egy elektromos fűtőberendezés, amely egyenletesen és folyamatosan oszlatja a hőt a szellőzésen keresztül, így minden kényelmet élvezhet.
Retro dizájn

Az Eurom fűtés lesz a darab de ellenállás minden otthonban, köszönhetően egyedülálló, retro kialakításának, amely egy vintage rádiót utánoz. Sőt, a szín minden szemet is vonz, ugyanazon korszak ihlette. A króm elemek kiegészítik az egyedi dizájnt.
3 sebesség és állítható hőmérséklet

A teljesítményt és a hőmérsékletet forgókapcsolókkal szabályozzák. 3 sebességfokozat közül választhat (0-900-1800W), és beállíthatja a hőmérsékletet.
Kicsi és kompakt

A fűtőberendezés kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhol tárolja, tökéletes kis helyekre. Sőt, a többfunkciós kialakításnak köszönhetően a fűtőberendezés függőlegesen vagy vízszintesen tartható, attól függően, hogy hová szeretné helyezni.
Szellőztető funkció

A forró évszakban a fűtőberendezés pontosan úgy működik, mint egy ventilátor.
Termosztát funkció

Beállíthatja a fűtőtestet, hogy fenntartsa a helyiség hőmérsékletét az Ön preferenciái szerint.
Túlmelegedés elleni védelem

Ha a fűtőrendszer a folyamatos használat miatt túlmelegszik, a készülék automatikusan kikapcsol. Hagyja lehűlni a készüléket, majd újraindíthatja.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Eurom elektromos fűtés, B-4 1800, retro modell, nyári/téli használatra, szellőztetéssel, 3 teljesítményfokozattal, állítható hőmérséklettel, integrált termosztáttal, túlmelegedés elleni védel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: