Betöltés...

Eurom ipari elektromos légfűtő, EK2K, garázsba/műhelybe, 2 teljesítmény fokozat, hideg/meleg levegő, állítható hőmérséklet, beépített termosztát, robusztus ház, túlmelegedés elleni védelem, k

Ár: 36.331 Ft

Holland minőség
A holland Eurom márka elektromos fűtőberendezése a hideg évszak nélkülözhetetlen tartozéka. Ez ideális ahhoz, hogy segítsen befejezni a garázsban vagy műhelyben megkezdett projekteket anélkül, hogy kint érezné a hideg hőmérsékletet.
Nagy teljesítményű ventilátor
Az erős ventilátornak köszönhetően az EK2K fűtőberendezés fokozatosan eloszlatja a levegőt a helyiségbe, ahol található. Sőt, a meleg évszakban a készülék szellőztető funkció segítségével lehűtheti a helyiséget.
Optimális hőmérséklet
A 2 teljesítményfokozatnak, de a hőintenzitás-beállító kapcsolónak köszönhetően a helyiség az Ön kívánsága szerint felmelegszik. A beépített termosztát pedig segít optimális szinten tartani a hőt azáltal, hogy ki- vagy bekapcsolja a fűtőelemeket, ha a hőmérséklet emelkedik vagy túl alacsonyra esik.
Fém ház
Az Eurom fűtőberendezés robusztus tartókerettel van felszerelve, amely idővel biztosítja az ellenállást, megkönnyítve annak szállítását a mellékelt fogantyúnak köszönhetően.
Alkalmas 75 m³-es szobákhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Eurom ipari elektromos légfűtő, EK2K, garázsba/műhelybe, 2 teljesítmény fokozat, hideg/meleg levegő, állítható hőmérséklet, beépített termosztát, robusztus ház, túlmelegedés elleni védelem, k" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések