Betöltés...

Eurom elektromos fűtés, retro modell, nyári/téli használatra, szellőztetéssel, 3 teljesítményfokozattal, állítható hőmérséklettel, integrált termosztáttal, túlmelegedés elleni védelemmel, fén

Ár: 14.532 Ft

A holland Eurom márkájú B-4 1800 elektromos fűtőberendezés egy elektromos fűtőberendezés, amely egyenletesen és folyamatosan oszlatja a hőt a szellőzésen keresztül, így minden kényelmet élvezhet.
DESIGN RETRO
Az Eurom fűtés lesz a darab de ellenállás minden otthonban, egyedülálló, retro kialakításának köszönhetően, amely egy vintage rádiót imitál. Sőt, a szín minden szemet is vonz, ugyanazon korszak ihlette. A króm elemek kiegészítik az egyedi dizájnt.
3 SEBESSÉG ÉS ÁLLÍTHATÓ HŐMÉRSÉKLET
A teljesítményt és a hőmérsékletet forgókapcsolókkal lehet szabályozni. 3 sebességfokozat közül választhat (0-900-1800W), és beállíthatja a hőmérsékletet.
KICSI ÉS KOMPAKT
A fűtőberendezés kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhol tárolja, tökéletes kis helyekre. Sőt, a többfunkciós kialakításnak köszönhetően a fűtőberendezés függőlegesen vagy vízszintesen tartható, attól függően, hogy hová szeretné helyezni.
SZELLŐZTETŐ FUNKCIÓ
A forró évszakban a fűtőberendezés pontosan úgy működik, mint egy ventilátor.
TERMOSZTÁT FUNKCIÓ
Beállíthatja a fűtőtestet, hogy fenntartsa a helyiség hőmérsékletét az Ön igényei szerint.
TÚLMELEGEDÉS ELLENI VÉDELEM
Ha a fűtőrendszer a folyamatos használat miatt túlmelegszik, a készülék automatikusan kikapcsol. Hagyja lehűlni a készüléket, majd újraindíthatja.
Alkalmas 60 m³-es szobákhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Eurom elektromos fűtés, retro modell, nyári/téli használatra, szellőztetéssel, 3 teljesítményfokozattal, állítható hőmérséklettel, integrált termosztáttal, túlmelegedés elleni védelemmel, fén" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: