Betöltés...

Elica Fold BL/A/72 Páraelszívó - Fekete

Ár: 97.850 Ft

Kialakítás: Az ELICA FOLD BL/A/72 páraelszívó fekete színben kapható. A modell az ELICA DESIGN CENTER termékcsaládhoz tartozik, és közvetlenül a tűzhely felső szekrényébe van beépítve. Kis méreteinek köszönhetően tökéletesen illeszkedik egy stúdiókonyhába vagy egy közepes méretű lakásba. A világítás két 2,1 W-os LED-lámpából áll.

Funkcionalitás: Az elektronikus vezérlés nyomógombokon keresztül történik, megbízható és intuitív. A teljesítmény 600 m3/h, ami 16 m2 területre elegendő. Az alapkészlethez tartozik egy alumínium zsírszűrő. A szénelemet szükség szerint kell megvásárolni, és nem tartozik a készlethez. A gyártói garancia 12 hónap.

Előnyök: Három működési sebességgel gyorsan eltávolítja a kellemetlen szagokat a helyiségből. A készülék elszívó és keringtető üzemmódban is működtethető. Ami a választás jogát adja a tulajdonosnak, és inkább a konyha helyének sajátosságaitól és a szellőzőcsatorna jelenlététől függ. Az előbbi esetben elegendő egy zsírszűrő, mert a durva tisztításon áthaladó elszívott levegő az aknába kerül. Visszavezetés esetén egy szénelem segítségével szűrik meg, majd megtisztítva visszatér a helyiségbe.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elica Fold BL/A/72 Páraelszívó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)