Betöltés...

Tristar VS-3920 Elektromos főzőedény

Ár: 25.070 Ft

Az ételek lassan készülnek a lassúfőzőben, aminek eredményeként a hús lédúsabb lesz és az egészséges tápanyagok megmaradnak. Ez a Tristar 210 W-os lassú tűzhely 4,5 literes, így az egész családja számára főzhet, és finom és egészséges ételeket szolgálhat fel.

Mivel a lassúfőző alacsony hőmérsékleten készíti el az ételeket, a tápanyagok megmaradnak. Az összes hozzávaló hozzáadásával készítsen finom serpenyős sültet, és hagyja, hogy a tűzhely végezze a dolgát. Ideális, ha nincs elég ideje főzni, de mégis szeretne egészséges ételt letenni az asztalra. A lassú tűzhely digitális képernyővel rendelkezik, amelyen számos beállítást módosíthat, például az időzítő funkciót. Ezzel a beállítással beállíthatja az időzítőt, és eldöntheti, hogy mennyi ideig és milyen hőmérsékleten főzze a lassúfőző az ételt. Így az étel nem ég meg, és az étel mindig teljesen kész lesz.

A 4,5 literes kerámia belső serpenyőnek köszönhetően elegendő ételt készíthet az egész család számára. Ha egyedül van, és marhapörköltet szeretne enni, használhatja a tűzhelyet is. Mert kis adagokat is lehet főzni. A Tristar lassú tűzhely különböző fűtési beállításokkal rendelkezik. Így egy pörköltet 3 órán belül, a húst pedig akár 10 órán belül is elkészítheti. A tűzhely olyan funkcióval is rendelkezik, amely melegen tartja az ételt. Az étel egészséges és meleg marad, amíg úgy dönt, hogy felszolgálja.

A Trister lassú tűzhely kerámia belső serpenyővel rendelkezik, amelyet teljesen kivehet, megtisztíthat vagy tálalhat vele. A rozsdamentes acél külső ház is könnyen tisztítható. Egy nedves törülközővel könnyedén megtisztíthatja az étel fröccsenését.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tristar VS-3920 Elektromos főzőedény" című hirdetést látja. (fent)