Betöltés...

Deerma LD220 ultrahangos légpárásító (LD220)

Ár: 21.220 Ft

 

Deerma LD220



A Deerma LD220 a legújabb generációs padló párásító, amely a helyiség megfelelő páratartalmának fenntartásával javítja a levegő minőségét. A mellékelt távirányítóval kényelmesen kezelheti a készüléket, és sok órán át élvezheti a megfelelően párásított levegőt.







 


Távvezérlés


 


A párásító egy speciális távirányítóval van felszerelve, amely képes a készüléket vezérelni. Négy gomb segítségével minden funkciót használhat: be/ki, időbeállítás vagy gőzfunkció. Ezenkívül a készülék egy mágneses lemezzel rendelkezik, amelyre a távirányítót rögzítheti, hogy az mindig könnyen elérhető legyen.


 





 


Hosszú és hatékony munkaidő


 


A víztartály nagy, akár 4 literes kapacitásának köszönhetően a készülék több órán keresztül képes a helyiség megfelelő nedvesítésére, a víz utántöltése pedig gyerekjáték.







 






 


Nem csak a párásított levegő


 


A széles, 52 mm széles kimeneti nyílás lehetővé teszi, hogy akár 540 mm magasra is gőzt dobjon, ami felgyorsítja a készülék működését, és a vízmolekulák törési rendszere lehetővé teszi, hogy ne csak a levegőt, hanem a bőrt is nedvesítse.


 












Két működési mód


Két párásító rendszer lehetővé teszi a páratartalom kézi vagy automatikus beállítását, amely az üzemmódot a helyiség aktuális légállapotához igazítja.








 





Permanens párásító rendszer




A folyamatos párásító rendszer az igényektől függően 45% és 90% között állítja be a gőzkibocsátást, hogy elkerülje a túl magas vagy alacsony páratartalmat. A készülék automatikus üzemmódban akár 12 órán keresztül is működhet, majd magától kikapcsol.







 



 


Slim design




A párásító modern, kúpszerű megjelenése bármilyen helyiségbe illeszkedik. A padlóra, de akár az íróasztalra vagy a komódra is elhelyezhető.



 






 



 


Nyugodt munka




LD220 párásító rendkívül csendes. A 35 dB-es zajszintnek köszönhetően még éjszaka is szinte alig hallható.







 


Specifikáció

 






Feldolgozó
Deerma



Modell
LD220



Névleges feszültség
220-240V~50/60Hz



Névleges teljesítmény
25W



Méretek
170 x 170 x 540 mm



Víztartály kapacitása
4L










Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Deerma LD220 ultrahangos légpárásító (LD220)" című hirdetést látja. (fent)