Betöltés...

Sencor SFN 5011WH Léghűtő 45W #fehér

Ár: 32.290 Ft

A Sencor SFN 5011WH készülék jól áttekinthető LED kijelző segítségével, vagy a távirányítóval intuitív módon működtethető. A 3 fordulatszám kényelmesen beállítható, kiválasztható a kívánt üzemmód, vagy az időkapcsoló segítségével a készülék automatikus kikapcsolása 1/2/4/8 órára állítható be. A kijelzőn vagy a távirányítón egyszerűen bekapcsolható az első rács oszcilláló mozgása (swing). Így a készülék egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben. A levegő függőleges áramlásának az iránya kézzel állítható be. A készülék tartályába 3 liter vizet lehet betölteni. A tartály kivehető, kényelmesen tölthető és tisztítható. A hűtés hatékonysága tovább növelhető a készülékhez mellékelt akkumulátorok segítségével (használat előtt a fagyasztóba kell tenni).

HÁROM MÓDOT KÍNÁL, KÖZTÜK EGYET A NYUGODT ÉS EGÉSZSÉGES ALVÁSHOZ
Engedje meg, hogy bemutassuk, mire is képes a készülék. A Sencor három üzemmóddal szerelte fel a készüléket. A Normál mód folyamatosan hűti a levegőt az Ön által választott intenzitásra, a Natural mód a természetes szellőt imitálja, a Sleep mód pedig a Natural mód és a fokozatos sebességcsökkentés kombinációja – így még alvás közben is kellemes klímát biztosít.

HÁROM SEBESSÉGFOKOZAT ÉS NAGYOBB HATÉKONYSÁG A HŰTŐPATRONOKKAL
Három sebességfokozatot állíthat be - alacsony, közepes és magas. Megfelelő léghűtőként 6 m/s-ra tudja növelni az áramlási sebességet. A Swing funkcióval meghatározhatja, hogy a levegőnek egyenletesen kell-e áramolnia (egyenesen egyik oldalról a másikra). A függőleges áramlás mechanikusan biztosítható. A Sencor egy 3 literes víztartállyal szerelte fel, ráadásul kivehető, így könnyen tölthető és tisztítható. A léghűtőm hatékonyságát a csomagban található hűtőpatronok használatával is növelhet.

SZŰRŐSZÁRÍTÁS ÉS AZ AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁS
A szűrő szárító funkcióval rendelkező léghűtő, a hosszabb tárolás pl. tél utáni tisztításhoz tökéletes választás. Ebben az esetben a szűrőt alaposan meg kell szárítani, hogy megvédje a penésztől. Csak egy gombnyomásra és 20 percre van szüksége. A léghűtő automatikus kikapcsolási funkciót is biztosít Önnek - 15 óra üzemidő után, amikor egyik vezérlőgombot sem nyomnak meg, akkor automatikus kikapcsolás következik be.

IRÁNYÍTSA A FOTELBŐL VAGY A LED KIJELZŐRŐL
Megfelelő Sencor léghűtő intuitív módon vezérelhető akár távirányítóval akár az átlátható LED kijelzőről. Könnyedén beállíthatja a sebességet, módot vagy egyéb funkciók kombinációját. A távirányítóról küldött jel maximális hatótávolsága 6 m, így akár kényelmesen a fotelből vagy kanapéjáról is irányíthatja.

MIND A TISZTÍTÁS, MIND A KEZELÉS EGYSZERŰ
A Sencor egy kivehető és könnyen tisztítható szűrővel szerelte fel a készüléket. Az egészséges levegő és a hosszú élettartam érdekében célszerű havonta legalább egyszer a szűrőket megtakarítani a portól és szennyeződésektől. Az integrált fogantyúnak és a 4 keréknek köszönhetően a léghűtő könnyen mozdítható akár az egyik szobából a másikba.

Jellemzői:
- 3 az 1-ben kialakítás
- Ajánlott helyiségméret 12 - 15 m2
- 3 üzemmód hűtés, párásítás és levegőtisztítás
- 3 fordulatszám: alacsony / közepes / magas
- 90 m3/s légáramlási kapacitás, sebessége 6 m/s
- 3 üzemmód Natural / Normal / Sleeping
- Jól áttekinthető LED kijelző
- Távirányítóval is működtethető
- Időkapcsoló 1/2/4/8 órás beállítással
- A levegő függőleges áramlásának az iránya kézzel állítható be
- 3,0 l-es kivehető víztartály
- Kivehető és tisztítható szűrő (SFX 003)
- 2 hűtő akkumulátor a még hatékonyabb hűtés érdekében
- Eltárolás előtt bekapcsolható hűtőbetét szárító funkció
- Beépített fogantyú és 4 kerék a kényelmes mozgatáshoz
- Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 60 Hz
- Teljesítmény: 45 W
- Zajszint: 45-57 dB a kiválasztott üzemmódtól függően
- Méretek: 595 × 227 × 220 mm
- Súly: 3,5 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sencor SFN 5011WH Léghűtő 45W #fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: