Betöltés...

Esperanza Lemon Konyhai mérleg zöld

Ár: 4.009 Ft

Az Esperanza Lemon Konyhai mérleg zöld a modern konyhák nélkülözhetetlen eszköze, amely stílust és funkcionalitást egyesít. Ez a konyhai mérleg nemcsak rendkívül pontos mérést biztosít, hanem elegáns és vékony kialakításának köszönhetően bármely konyhapulton jól mutat. Ha precízen szeretnél mérni minden hozzávalót, hogy a receptjeid mindig tökéletesek legyenek, akkor az Esperanza Lemon Konyhai mérleg zöld az ideális választás számodra.

A mérleg nagy pontosságú mérési képessége garantálja, hogy minden összetevőt pontosan mérhess ki, legyen az száraz vagy folyékony. A nagy LCD kijelző segítségével könnyedén leolvashatod a méréseket, így mindig pontosan követheted a recept utasításait. Az elegáns fehér szín és a vékony kialakítás modern megjelenést kölcsönöz a mérlegnek, amely bármely konyhában stílusos kiegészítőként szolgál.

Az Esperanza Lemon Konyhai mérleg zöld négy mértékegységet támogat: gramm, font, uncia és kilogramm. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy különböző receptekhez és konyhai feladatokhoz is könnyedén használhasd. A túlterhelésjelző biztosítja, hogy soha ne terheld túl a mérleget, így mindig hosszú távon használhatod. Az alacsony töltöttségi szint jelző pedig időben figyelmeztet, ha az elemek cserére szorulnak, így soha nem maradsz mérési lehetőség nélkül.

Miért pont ez a termék?


Nagy pontosságú mérés
Stílusos és vékony kialakítás
Nagy LCD kijelző
Túlterhelésjelző és alacsony töltöttségi szint jelző
Négy mértékegység: g, lb, oz, kg


Felhasználási tippek:


Precízen mérd ki a sütemények hozzávalóit.
Könnyedén mérj diétás ételeket.
Használd folyadékok mérésére is.
Készíts házi kozmetikumokat pontos méréssel.
Mérj ki összetevőket kézműves projektekhez.


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi sütés-főzés
Mindennapi ételkészítés
Diétás ételek pontos mérése
Kézműves projektek
Házibulik és különleges események


Csomag tartalma:


1 db Esperanza Lemon Konyhai mérleg zöld


Vásárold meg a Zöld Esperanza Lemon Konyhai mérleget, és élvezd a pontos mérés előnyeit minden konyhai feladat során! Ez a mérleg garantáltan megkönnyíti a sütést és főzést, és stílusos kiegészítője lesz konyhádnak.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Esperanza Lemon Konyhai mérleg zöld" című hirdetést látja. (fent)