Betöltés...

Teesa air fryer, forró levegős olaj nélküli sütő 1.8 L

Ár: 32.389 Ft

Ismerd meg a Teesa air fryer, forró levegős olaj nélküli sütőt, amely egészséges és ízletes ételeket készít minimális olaj használatával vagy anélkül! Ez a konyhai eszköz nemcsak kompakt méretű, hanem kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.

Az air fryer technológia lehetővé teszi, hogy különböző ételeket süssön, húsoktól kezdve zöldségekig, a legkisebb erőfeszítéssel és a legkevesebb zsírral. A nagy sebességgel keringetett forró levegő kívül ropogós és aranybarnává teszi az ételeket, belül pedig puha és ízletes maradnak.

A Teesa air fryer akár 80%-kal kevesebb olajat használ, mint a hagyományos sütési módszerek, így biztosítva az egészségesebb ételkészítést, miközben megőrzi az ételek ízét és textúráját.

A 1.8 literes kapacitás elegendő ahhoz, hogy kisebb adagokat vagy snackeket készíts egyetlen használattal. A könnyen kezelhető vezérlők lehetővé teszik, hogy testreszabottan süthess, míg a beépített időzítő segítségével pontosan beállíthatod a sütési időt és hőmérsékletet.

A Teesa air fryer könnyen tisztítható, és a mosogatógépben mosható kosárnak és tartálynak köszönhetően egyszerűen karbantartható. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén tárolhasd a konyhádban, akár kis helyeken is.

Összességében a Teesa air fryer, forró levegős olaj nélküli sütő ideális választás azoknak, akik egészséges és ízletes ételeket szeretnének készíteni könnyedén és gyorsan. Győződj meg róla, hogy minden otthonban ott van ez a praktikus eszköz!

Miért pont ez a termék?


Egészséges és ízletes ételeket készít minimális olajhasználattal.
Kompakt méretének köszönhetően ideális kis konyhákba.
Könnyen kezelhető és tisztítható.


Felhasználási tippek:


Süss különböző ételeket, mint például húsok, zöldségek és snackek.
Ideális választás gyors és egészséges ételek készítésére.


Felhasználási alkalmak:


Mindennapi főzések.
Családi vacsorák és összejövetelek.
Gyors reggelik és uzsonnák.


Csomag tartalma:


1 db Teesa air fryer, forró levegős olaj nélküli sütő.


Ne habozz, szerezd be most a Teesa air fryer-t, és élvezd az egészséges és ízletes sütés örömét!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Teesa air fryer, forró levegős olaj nélküli sütő 1.8 L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: