Betöltés...

Air Fryer forró levegős sütő 8L - extra nagy, 2400W - KIMIYO CH23-371

Ár: 21.990 Ft

Air Fryer forró levegős sütő 8L - extra nagy, 2400W - KIMIYO CH23-371
 
Európai szabványú nagy kapacitású vizuális légsütő, színes érintőképernyő, fém megjelenés, 8 literes nagy kapacitás, otthoni használatra alkalmas, intelligens vezérlés, digitális vezérlésű elektromos grill sütő
Nincs többé olajszag, sem konyhai balesetek a forró olaj miatt!
Egészségesebb ételeket készíthet a légkeveréses süt? segítségével, hiszen akár olaj nélkül is elkészítheti a család kedvenc fogásait.
Az olajban sült ételek igazán finomak, de sajnos nagyon zsírosak is. A sütőben sült krumpli íze pedig nem az igazi. Többé nem kell engednie a megszokott ízekből, ha egészséges ételeket szeretne készíteni! Megérkezett a szenzációs Air Fryer !
Több funkció egyetlen készülékbenAz Air Fryer tud sütni, pirítani, párolni, méghozzá olaj nélkül! Így az ételek 80%-kal kevesebb zsírt tartalmaznak! Kedvenc húsétele kívül roppanósra sül, de belül szaftos marad. Élvezze ön is az egészséges és finom sült ételeket, akár 80%-kal kevesebb zsírral! A sütőkosár nyílásain a felesleges zsír magától kifolyik! Így az étel 80%-kal kevesebb kalóriát tartalmazhat!
Kalóriaszegény ételekNézzünk néhány példát! A gyorsétteremben készült sült krumpli akár 400 kalóriát is tartalmaz. De azAir Fryer-ben készült csak 100 kalóriás! Egy adag, olajban kisütött rántott hús 500 kalóriát tartalmazhat, míg az Air Fryer-ben készítve csak 250-et. Egyetlen étkezéssel máris megspórolhat több mint 500 kalóriát!
Speciális sütőkosárralA sütőkosár speciális, tapadásmentes bevonattal van ellátva, így az ételek nem ragadnak bele, és a mosogatás is gyerekjáték! A gép kivehető alkatrészeit mosogatógépben is lehet tisztítani.
Egészséges főzés - Akár 80% -kal kevesebb olajat használ, mint egy hagyományos sütőFőzzön egészségesen olaj és zsír nélkül, még intenzívebb ízekkel mint eddigPénzt spórolhat hisz nem kell többet liter olajat használni az étel elkészítéséhez és a használt olajjal sem kell bajlódniFelejtse el az egész lakást belengő kellemetlen olajszagot, érezze a sült ételt finom illatátÁllítható hőmérséklet-szabályozás 80-tól 200 fokig, hogy a legjobb sütési hőmérsékletet állítsuk be az ételhezBeépített időzítő előre meghatározható főzési idő - 30 percig és egy készenléti üzemmódbanHőálló fogantyú, hogy biztonságosan vehesse ki a sütőkosarat
Extra nagy kapacitású olaj nélküli fritőz8 literes űrtartalom2400 wattLCD érintésvezérlésTermék adatokTömeg 2800 gMéretek 32× 32× 43 cmSzín Fekete -Ezüst

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Air Fryer forró levegős sütő 8L - extra nagy, 2400W - KIMIYO CH23-371" című hirdetést látja. (fent)