Betöltés...

Elektromos aprósütemény sütő - 1600W

Ár: 15.290 Ft

Vágysz az otthonodban elkészített finomságokra? A mogyoró páratlan élményekért: a 24 felé sütő segítségével most lehetőséged nyílik a híres “Népi Demokrácia Sütijeit” könnyedén otthon elkészíteni. Ezek a kiválóan ízletes mogyoró sütemények szinte bármilyen töltelékkel megtölthetők.

24 részes dió alakú sütemény sütő: Ez a sütő lehetővé teszi akár 24 mogyoró felezését egyetlen sütési ciklus alatt. Miután megtöltötted őket a keverékkel, 12 töltött mogyorót kapsz. A népi demokrácia sütijeinek készítése még sosem volt ilyen egyszerű és hatékony.

Rövid sütési idő – gyorsan finomat: A sütő rendkívül magas teljesítménnyel rendelkezik, maximum 1600W-ig, így egy adag sütemény elkészítése legfeljebb 2 percet vesz igénybe. Gyors sütési idő, amely lehetővé teszi több adag gyors elkészítését is. Így a vajas mogyorós sütemények ropogósak, finomak és tele vannak mogyorós ízzel.

Tapadásmentes bevonat – egyszerű tisztítás és kivétel: A sütő két tapadásmentes fűtőlapot tartalmaz, amelyek gyorsan elérhetik a maximális hőmérsékletet. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyedén kiveheted a sült mogyorókat a sütőből, és a tisztítás is gyerekjáték lesz.

Hőmentes fogantyú – a biztonság az első: A sütő hőmentes fogantyúval rendelkezik, így garantáltan nem ég meg, amikor kinyitod. A biztonságod számunkra elsődleges.

A termék jellemzői:

Teljesítmény: 1600W
Mennyiség: 24 mogyoró fele
Tapadásmentes bevonatú fűtőlap: Igen
Hőmentes fogantyú: Igen
Csúszásgátló lábak: Igen
Méretek: 26 x 32 x 9 cm
Súly: 2.087 kg
Csomag súlya: 2.551 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos aprósütemény sütő - 1600W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: