Betöltés...

TCL ICE-S9 Jégkocka készítő - Ezüst

Ár: 67.020 Ft

Természetesen meg tudunk lenni fagyasztott vízkockák nélkül is, de a nyár beköszöntével különösen kívánatossá válnak, bár valójában nem csak italokhoz és üdítőkhöz hasznosak. Aki gyakran főz, az tudja, hogy a jégkockában hűtött blansírozott zöldségek nem veszítik el a színüket, emellett a hideg borogatás enyhíti a duzzanatokat és gátolja a vérzést. A szabadon álló otthoni jégkockák tehát remek kiegészítői a konyhai felszerelésnek, különösen azért, mert gyorsabban működnek, mint a hűtőszekrényekbe szereltek.

Az otthoni jégkockakészítő egyszerűen kezelhető. A hűtőközeget tartalmazó házban van egy kivehető víztartály és egy kosár/tálca a kész jégkockák számára. A jégkockakészítőt csatlakoztatjuk a tápegységhez, a vizet a tartályba töltjük - a tartály kapacitása 2,2 liter -, beállítjuk a kockázási opciót, és a kockákat egy gomb segítségével bekapcsoljuk. A bekapcsolás után a víz automatikusan a tartályba pumpálódik, és néhány perc múlva a kész jégkockák a kosárba/ládába hullanak, a készülék pedig hangjelzéssel jelzi a működés végét - valamint azt is, ha a fiók megtelt jégkockákkal, vagy nincs víz a tartályban.

A  jégkockakészítő készüléket otthonokba, lakásokba, irodákba és kisebb vendéglátóipari létesítményekbe tervezték. Tartós ABS műanyagból készült házzal rendelkezik. Kompakt méreteinek és napi 12-15 kg jégkapacitásának köszönhetően ideális bárok, éttermek, szállodák, diszkók, banketttermek és vendéglátóipari vállalatok számára. Egy jégkészítési ciklus 6 és 12 perc között van, ahol egyszerre 9 jégkocka készül. A jégkockák előállítása öntözéses módszerrel történik, amely lehetővé teszi 9 jégkocka előállítását egy ciklusban. A gépet nem kell folyó vízhez csatlakoztatni.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TCL ICE-S9 Jégkocka készítő - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)