Betöltés...

Tiross turmixgép két 600 ml-es utazópohárral TS1379

Ár: 16.090 Ft

Tiross turmixgép két 600 ml-es utazópohárral TS1379
A Tiross Turmixgép két 600 ml-es utazópohárral egy kiváló minőségű és praktikus konyhai eszköz, amely lehetővé teszi az egyszerű és hatékony turmixkészítést otthon, munkahelyen vagy akár útközben. Egyedi tervezésével és többfunkciós lehetőségeivel ez a turmixgép a mindennapi életstílus kiegészítőjévé válik.
Főbb jellemzők:
Erőteljes teljesítmény: A turmixgép erőteljes motorral rendelkezik, amely könnyedén megbirkózik a gyümölcsök, zöldségek, jég és egyéb összetevők turmixolásával, így készíthetsz egészséges és tápláló italokat.
Két 600 ml-es utazópohár: A csomag tartalmaz két 600 ml-es BPA-mentes műanyag utazópoharat, amelyek ideálisak turmixok, smoothie-k és italok készítéséhez. A poharak könnyen hordozhatók, és a fedél segítségével könnyedén magaddal viheted a frissítőket.
Tartós és könnyen tisztítható: A turmixgép rozsdamentes acél késével és strapabíró műanyag alkatrészeivel hosszú élettartamot és könnyű tisztíthatóságot biztosít.
Biztonsági funkciók: A biztonsági zárolási funkció és az automatikus leállítás gondoskodik arról, hogy a turmixgép csak akkor működjön, amikor a poharak megfelelően vannak rögzítve, és automatikusan kikapcsol, ha a művelet befejeződik.
Ergonomikus tervezés: Az ergonomikus kialakítás és a kompakt méret lehetővé teszi, hogy a turmixgépet könnyen tárolhasd a konyhádban anélkül, hogy sok helyet foglalna.
A Tiross Turmixgép két 600 ml-es utazópohárral ideális választás mindazoknak, akik egészséges és friss italokat szeretnének elkészíteni otthon vagy útközben. Kompakt mérete és könnyű használhatósága teszi a mindennapi egészségtudatos életmód elengedhetetlen eszközévé.
Műszaki adatok:

Teljesítmény: 300W
Űrtartalom: 2x0,6L
230V, 50 Hz táp
Sebességszabályozás
2 sebességi mód
Impulzus üzemmód
4 db S/S kés
Méretek: 19,5 x 22 x 14 cm
Súly: 1,1 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tiross turmixgép két 600 ml-es utazópohárral TS1379" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: