Betöltés...

Progarden grill védőburkolat 125x62x95cm - vízálló, uv-álló, könnyen tisztítható

Ár: 9.700 Ft

Van egy kedvenc grillje, és keres hozzá egy védőburkolatot? A 125X62X95CM PROGARDEN GRILL VÉDŐBURKOLAT segít megóvni azt!

vízálló anyagból
UV-álló
könnyen tisztítható
praktikus fogantyús zsákban csomagolva
speciális acél lyukakkal rendelkezik a zsinór számára (külön megvásárolható) az alsó részén

A 125X62X95CM PROGARDEN GRILL VÉDŐBURKOLAT elengedhetetlen kiegészítő minden grillkedvelő számára, amely megvédi kedvenc eszközét a szennyeződésektől, kedvezőtlen időjárási körülményektől és sérülésektől!
VÍZÁLLÓ ÉS UV-ÁLLÓ
Magas sűrűségű poliészterből készült, amely ellenáll a változó időjárási körülményeknek. Védelmet nyújt az eső, hó, UV-sugarak, valamint a por és szennyeződések ellen.
PRAKTIKUS ZSÁKBAN CSOMAGOLVA
A védőburkolat bármikor levehető és elhelyezhető egy praktikus, cipzáras zsákban, amely könnyen hordozható vagy felakasztható.
KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ
A védőburkolat vízálló poliészterből készült, így minden szennyeződést nedves ruhával lehet letörölni. Ezenkívül kézzel is mosható langyos vízben.
LYUKAK A ZSINÓRNAK
Speciális lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a védőburkolat alsó részének zsinórral történő összehúzását (külön megvásárolható) a jobb védelem érdekében.
Fedezze fel, milyen könnyű megőrizni grilljét kiváló állapotban egész évben a 125X62X95CM PROGARDEN GRILL VÉDŐBURKOLATTAL!
Paraméterek:

Méretek kb.: 125 x 62 x 95 (szél. x mély. x mag.) cm
Anyag: Poliészter
Vízálló: igen
UV-álló: igen
Szín: fekete
Lyukak a zsinórnak: igen
Zsinór a csomagban: nem
Nettó súly: 0,420 kg
Bruttó súly: 0,430 kg
Csomagolás (védőburkolat): 21 x 3 x 33 cm (szél. x vast. x mag.)
Márka: Progarden

A ProGarden kerti kiegészítők és dekorációk gyártója. Széles választékot kínál kerti figurákból, kerti törpékből, napelemes lámpákból, hűtőtáskákból, függőágyakból, brazil székekből és kerti napernyőkből. Termékeik jó minőségűek és részletgazdag kidolgozásúak. Eredeti és praktikus díszei a kertnek, terasznak vagy erkélynek, és garantálják a kellemes pihenést a szabadban, az otthoni nyugalomban.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Progarden grill védőburkolat 125x62x95cm - vízálló, uv-álló, könnyen tisztítható" című hirdetést látja. (fent)