Betöltés...

Blaupunkt GRT301 Grillsütő

Ár: 18.990 Ft

Nehéz elképzelni a nyarat grillezés nélkül, hiszen az ételkészítés nagyon népszerű módja lett. Ez egy nagyszerű lehetőség a családdal és a barátokkal való találkozásra is. De miért korlátozza magát a grillezésre csak a nyári hónapokban? A GRT301 elektromos grillsütővel télen is finom sertésnyakot készíthet.
A GRT301 modell egy nagy, téglalap alakú, levehető, 45 cm x 30 cm-es fűtőlappal és kétféle felülettel rendelkezik – hullámos és lapos. Egy ilyen nagy fűtőfelület lehetővé teszi nagy mennyiségű hús elkészítését egyszerre vagy más élelmiszerekkel, például sült zöldségekkel.
A fűtőlapot speciálisan kialakított PFOA-mentes (perfluor-oktánsav) tapadásmentes anyagréteg borítja. Ennek a bevonatnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy grillezett étele egyenletesen sül meg, és minden oldalát meg tudja majd fordítani, hogy megfelelően süljön.
Az elektromos grill segítségével elkészített ételek tökéletesek az egészséges táplálkozás szerelmeseinek. A részben hullámos lemeznek és a tapadásmentes fűtőfelületnek köszönhetően minimális zsírral grillezhet, ami csökkenti az edény kalóriatartalmát. A felesleges zsírt a fűtőlap oldalán lévő csepegtetőnyíláson keresztül a készülék alatt lévő speciális tálcába engedik le.
Nem árt emlékezni arra is, hogy az elektromos grillen készült ételek a szénnel ellentétben kevesebb káros kátrányanyagot tartalmaznak. A GRT301 grill tehát tökéletes partner az egészséges táplálkozáshoz!
A levehető tápkábelre szerelt kényelmes termosztát segítségével kulináris ízlésének megfelelően állíthatja be a főzési hőmérsékletet, miközben egy ellenőrző lámpa jelzi, ha a készülék felmelegszik.
A grill kialakítása és a kivehető zsírtálca segít az egység tisztán tartásában és a karbantartás minimális szintjén. Egyszerűen húzza ki a tápkábelt a vezérlővel (termosztáttal), és mossa le a készülék alkatrészeit folyó vízzel.
A grill fogantyúi hőálló anyagból készültek, ami növeli a felhasználó biztonságát.
Alacsony, 8,2 cm-es magasságának köszönhetően a GRT301 grill könnyen elfér egy sekély fiókban, és nem foglal helyet a konyhapulton.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Blaupunkt GRT301 Grillsütő" című hirdetést látja. (fent)