Betöltés...

Amica OKP6251S Páraelszívó - Fekete

Ár: 48.930 Ft

A szagelszívásnál a hatékonyság számít. Ezért a FrameON előtetők a főzőgőzöket is elszívják az elülső ablak körül elhelyezett nyílásokon keresztül. A kiegészítő perifériás elszívórendszer biztosítja, hogy a kellemetlen szagok gyorsabban eltűnjenek, miközben a baldachin csendesebben működik. Élvezze a nagyobb elszívási hatékonyságot és a tisztább levegőt!

Előfordulhat, hogy az étel elkészítése közben zenét hallgat vagy tévét néz. Az Amica páraelszívók által kibocsátott alacsony zajszintnek köszönhetően ezt zavartalanul teheti. A hatékony páraelszívás érdekében kapcsolja le a páraelszívót a legalacsonyabb fordulatszámra, és élvezze a csendes, 50 dB alatti működést. Mindenki, akinek a konyhája a nappalival van összekötve, értékelni fogja ezt.

A rossz megvilágítás jelentősen megnehezíti a konyhai munkát. Ugyanez vonatkozik az állandóan kiégő izzókra is. A teljes kényelem érdekében az Amica páraelszívók modern és dekoratív LED-csíkokkal vannak felszerelve, amelyek rendkívül hosszú élettartamúak és világos, kellemes fényt bocsátanak ki. Válasszon Amica páraelszívót és élvezze a legjobbat!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Amica OKP6251S Páraelszívó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: