Betöltés...

UOOD Hordozható - Nyak Ventilátor, Alacsony Zajszintű Kialakítás (Szín: Fehér)

Ár: 14.890 Ft

Az UOOD Hordozható Ventilátor egy fejlett, kéz nélküli nyakventilátor, amely ideális konyhai főzéshez és beltéri vagy kültéri munkához. Ez a ventilátor alacsony zajszinttel rendelkezik, és kényelmesen viselhető a nyakán, így mindig friss levegőt élvezhet.

Az UOOD Hordozható Ventilátor egy fejlett megoldás a személyes hűsítésre, amikor kéz nélkül dolgozik vagy süt a konyhában. Ez a ventilátor egyedi légcsatorna tervezéssel és lapát nélküli kialakítással rendelkezik. Az 48 légnyílás körülöttük elosztva új, 360 fokos légnyílást biztosítanak, így 360 fokos hűsítést és kiváló kényelmi élményt nyújtanak.

A ventilátor 3 sebességfokozatot kínál (Alacsony/Közepes/Magas), és a nagy teljesítményű motor akár 5100 RPM maximális sebességgel ultra erős szélt generál, miközben viszonylag alacsony zajszintet tart (kevesebb, mint 57 dB). A beépített, látható lapátok helyett biztonságosabb turbót használ, míg a tágas légnyílás sokkal hatékonyabb hűtési hatást biztosít.

Ez a nyakventilátor könnyű, puha, bőrbarát és rugalmas szilikonból készült. Könnyedén igazíthatja a nyakához. Divatos és elegáns megjelenése pedig még menőbbé teszi. Bárhová elviheti, például utazáskor is.

A ventilátor beépített 1800 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amelyet mobil energiabank vagy laptop USB-csatlakozóján keresztül lehet tölteni 2-4 órás működési időre. A beépített alacsony/közepes/magas sebességű szélsebesség mód lehetővé teszi, hogy halk suttogószél és azonnali hűtést nyújtó erős szél között válasszon.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "UOOD Hordozható - Nyak Ventilátor, Alacsony Zajszintű Kialakítás (Szín: Fehér)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: