Betöltés...

Just Perfecto 1400W fritőz JL-06

Ár: 27.990 Ft

Just Perfecto 1400W fritőz JL-06
Just Perfecto Airfryer 4L - 1400W - LED érintőképernyővel - rozsdamentes acél - Légsütő - Légsütő olaj nélkül - Sütés, grillezés, főzés, pörkölés és sütés - 8 program - mosogatógépben mosható - fűtésvédelem - időzítő
A Just Perfecto Airfryer XXL a forrólevegős technológiának köszönhetően lehetővé teszi a sütést, pörkölést, grillezést vagy sütést olaj használata nélkül. Ezzel a 4 literes Airfryerrel a könnyű kezelhetőségének köszönhetően pillanatok alatt a legfinomabb harapnivalók kerülnek az asztalra, méghozzá egészséges módon, ahol nem használ zsírt vagy olajat. Vékony kialakításával, 4 literes térfogatával és kompakt házával igazi kincs a konyhai készülékek számára.
8 előre programozott programmal állítható
A hőmérséklet 80°C és 200°C között állítható, és az időzítő funkciónak köszönhetően automatikusan kikapcsol, ha elkészül, vagy már nincs használatban. Ezen kívül az Airfryer 8 előre programozott programmal rendelkezik, ahol automatikusan beállítja a sütési időt és a hőmérsékletet sült krumplihoz, húshoz, halhoz, garnélarákhoz, csirkéhez, süteményekhez és szárított gyümölcsökhöz. A főzés még soha nem volt ilyen egyszerű!
Könnyen használható és tisztítható
Az Airfryer használata nagyon egyszerű, anélkül, hogy meg kellene emlékeznie a bonyolult parancsokról. Gyorsan beállíthatja főzési idejét és hőmérsékletét az egyszerű vezérlőrendszerrel. A tapadásmentes bevonat megkönnyíti az ételmaradék eltávolítását, és könnyen tisztíthatja a kosarat. Ezenkívül a rács és a kosár mosogatógépben mosható. Hagyja tehát, hogy a mosogatógép elvégezze az összes piszkos munkát, és vacsora után azonnal visszaülhet a kanapéra.
Jellemzők :

Teljesítmény: 1400 watt
Űrtartalom: 4 liter
Hőmérséklet: 80°C-200°C
Időzítő: 0-30 perc
Mosogatógépben mosható
Csúszásmentes
Tapadásmentes bevonat
Túlmelegedés elleni védelem


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Just Perfecto 1400W fritőz JL-06" című hirdetést látja. (fent)