Betöltés...

Krómozott kenyérpirító 1166350

Ár: 24.990 Ft

Krómozott kenyérpirító 1166350
A kis extra: Ennek a kenyérpirítónak számos előnye van, mint például a morzsagyűjtő fiók, a 7 fokozatú hőfokozat a pirítós pirításának változtatásához vagy a kiolvasztás funkció.Fogalmazás: KrómMéretek: Ez a kenyérpirító 28 cm hosszú és 15,4 cm széles, és 18,8 cm magas, így szendvicskenyeret, gabonás kenyeret vagy vidéki kenyeret piríthat.Használat: Ezeknek a funkcióknak köszönhetően ez a kenyérpirító nagyon praktikus a mindennapi főzéshez, így elkészítheti a pirítóst az étkezésekhez; a morzsagyűjtő fiók tökéletes a kenyérpirító gyors és egyszerű tisztításához.Ez kenyérpirító nagyon hasznos háztartási készülék a konyhában és nem csak készítéshez pirítsuk meg a kenyeret hanem leolvasztani vagy egyszerűen felmelegíteni. Kenyérpirítójával avokádós pirítóst, szendvicseket reggelire vagy délutáni teára készíthet, étkezési szendvicseket au gratin, pirítóst aperitifnek...
A Rotel egy svájci háztartási készülék márka. A Rotel több mint 70 éve van jelen a háztartási gépek piacán, és a márka exkluzív partnerségre lépett a Fackelmann France vállalattal, hogy termékeit Franciaországban kínálhassa. Különösen kis elektromos készülékekre specializálódott. A Rotel márka letisztult dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen reprezentálja csúcskategóriás készülékeit.
Rotel szakértelme idővel észrevehető. Valójában a márka az elektromos motorok terén szerzett szakértelmének köszönhetően pozícionálta magát a svájci piacon. A know-how és a folyamatos innovációkeresés teszi a Rotelt proaktív, ügyfeleire figyelmes és kiváló minőségű márkává.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Krómozott kenyérpirító 1166350" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: