Betöltés...

Innovagoods elektromos ételdoboz autókhoz

Ár: 6.919 Ft

Az Innovagoods elektromos ételdoboz autókhoz nem csak egy egyszerű ételtároló, hanem egy csodálatos megoldás, amely lehetővé teszi számodra, hogy bárhol és bármikor élvezhesd a meleg házi készítésű ételeket. Ez a termék kifejezetten azoknak készült, akik sokat utaznak vagy egyszerűen csak szeretnék az ebédjüket az autóban is melegen tartani.

Képzeld el, hogy egy hosszú, fárasztó nap után beülsz az autódba, és ott vár rád egy meleg, gőzölgő étel, amit a saját Innovagoods elektromos ételdobozoddal melegítettél fel. Nem kell többé hideg szendvicseket enned, vagy gyorséttermekre költened. Ezzel az ételdobozzal mindig friss, meleg ételt élvezhetsz, amelyet otthon készítettél el és az ízlésednek megfelelően fűszereztél.

Az Innovagoods elektromos ételdoboz autókhoz több, mint egy egyszerű ételhordó. Ez a termék magában hordozza a merészséget és az odaadást, hogy minden napodat kényelmesebbé tegye. Az 1,05 literes kapacitás és a 70 °C-os maximális hőmérséklet garantálja, hogy az étel mindig tökéletesen meleg legyen. A belső kivehető tálca két különálló rekesszel rendelkezik, így egyszerre többféle ételt is szállíthatsz anélkül, hogy összekeverednének.

Az ételdoboz fedele gőzelszívó szeleppel és evőeszközrekesszel is ellátott, így minden részletre odafigyeltünk. A tartozék kanál és a 4 biztonsági fogás biztosítja, hogy az étel ne boruljon ki szállítás közben, az összecsukható fogantyú pedig megkönnyíti a hordozást. Ráadásul hagyományos ebéddobozként is használhatod hideg vagy nyers ételekhez.

Ez a termék nem csak praktikus, hanem hihetetlenül egyszerűen használható. Csak csatlakoztasd a dobozt az autód szivargyújtó aljzatába a mellékelt adapterrel, várj néhány percet, és már élvezheted is a meleg ételt. A mosogatógépben mosható részek pedig megkönnyítik a tisztítást is.

Az Innovagoods elektromos ételdoboz autókhoz a tökéletes megoldás mindazoknak, akik értékelik a kényelmet és a minőséget. Akár hosszú útra indulsz, akár csak a munkahelyedre viszed magaddal az ebéded, ez az ételdoboz mindig melletted lesz, hogy meleg ételt biztosítson számodra. Vásárold meg most és tapasztald meg a különbséget, amit egy igazán praktikus és megbízható ételhordó jelenthet az életedben!

Miért pont ez a termék?


Könnyű tisztítás: mosogatógépben mosható részek
Praktikus: egyszerűen használható autóban
Minőségi anyagok: tartós és megbízható
Sokoldalú: hideg és meleg ételekhez is használható
Kényelmes: bárhol, bármikor meleg ételt biztosít


Felhasználási tippek:


Piknikhez: tökéletes választás szabadtéri étkezésekhez
Hosszú autóutakhoz: meleg ebéd útközben
Munkahelyre: friss, meleg étel ebédszünetben
Kirándulásokhoz: gyorsan melegíthető ételek
Gyors vacsorákhoz: otthon is használható a szivargyújtós adapter nélkül


Felhasználási alkalmak:


Hosszú autós kirándulások
Munkahelyi ebédek
Szabadtéri piknikek
Családi kirándulások
Sportesemények


Csomag tartalma:


1 db Innovagoods elektromos ételdoboz 
1 db autós adapter kábellel


Vegyél egy csomagot és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezzel az elektromos ételdobozzal, amely garantáltan felhőtlen vidámságot hoz minden korosztály számára! Éld át a meleg házi ételek örömét bárhol és bármikor!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Innovagoods elektromos ételdoboz autókhoz " című hirdetést látja. (fent)