Betöltés...

Zurricberg 500W, 3 L, konyhai robotgép, 2 keverőszárral, ZBP7645

Ár: 17.990 Ft

Zurricberg 500W, 3 L, konyhai robotgép, 2 keverőszárral, ZBP7645
A Zurrichberg ZBP/7645 500W konyhai robotgép tökéletes társ a konyhájának. A robotgép nagy 3 literes rozsdamentes acél táljában, nagyobb mennyiségű tészták, krémek készítésére is alkalmas. A csomag tartalmát is képező 2 különböző cserélhető fejeknek köszönhetően lehetővé teszik a tökéletesen felvert tejszínhab vagy könnyű tojáshab elkészítését, de a dagasztás, illetve könnyű tészták elkészítése sem okoz neki gondot. Rendszerének köszönhetően lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését.
Modern design biztosítja, hogy a készülék tökéletesen illeszkedjen bármelyik konyhába, extra sikket és eleganciát kölcsönözve neki, lenyűgözve ezzel a vendégeket.
Az 500 W-os motor könnyedén megbirkózik a tészta keverésével, verésével és gyúrásával, így időt és energiát takaríthat meg, amit kedvenc süteményei kézzel történő elkészítésére kellene fordítania.6 sebességes vezérlés biztosítja, hogy a sebességet az Ön igényei szerint állíthassa be, hogy olyan tökéletes süteményeket kapjon, mint még soha.2 féle cserélhető keverőszállal pedig az igényeknek megfelelően használhatja a gépet!
Technikai specifikáció

 Feszültség: 220V / 50Hz
 Teljesítmény: 500W
 Sebesség: 6 sebesség
 Keverőszárak: 2db-> Tészta Horog, Habverő
 Keverő tál kapacitás: 3L
 Keverő tál anyag: Rozsdamentes acél

Tartozékok

1db robotgép
2db keverőszárak (Tészta Horog, Habverő)


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Zurricberg 500W, 3 L, konyhai robotgép, 2 keverőszárral, ZBP7645" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: