Betöltés...

Hordozható mosógép(!) - keverőtárcsás, ultrahangos / USB -ről működik

Ár: 10.690 Ft

Hordozható mosógép(!) - keverőtárcsás, ultrahangos / USB -ről működikBiztos Te is voltál már olyan helyzetben amikor jó lett volna ha van nálad egy mosógép... Ezzel a keverőtárcsás ultrahangos USBről működő mosógépmotorral bármilyen vödörből, lavorból, nagyobb edényből mosógépet készíthetsz igazoltan 10 másodperc alatt. Helyezd az eszközt egy száraz lavorba vagy edénybe, majd egy pillanatra nyomd le, hogy a tapadókorongok rendesen megtapadjanak, a vezeték végét csatlakoztasd powerbankhoz, napelemes áramforráshoz vagy bármilyen USB aljzathoz, az edényt töltsd fel vízzel maximálisan ügyelve arra, hogy a csatlakozó és környezete száraz maradjon - helyezd el a ruhadarabokat az edényben és indulhat a mosás. A motor egy meghatározott programot követ nem pörög egyfolytában , hanem változtatja a sebességét és időközönként megáll mint egy automata mosógép.Tulajdonságok
**mini ultrahangos ruhatisztító keverőtárcsás mosógép motor
**ideális: utazáshoz, nyaraláshoz, kempingezéshez, rövidnadrágok, pólók, ingek gyors tisztításához
**tápellátás: USB csatlakozó
**programozott mosás - tisztítás
**mérete: 9x5 cm
**vezeték hossza: 140cm
**egyszerűen üzembehelyezhető
**tapadókorongos
**lenge, nyári ruhadarabok tisztításához ajánlott (kabát, farmer és vastagabb szövetek tisztítását erre alkalmas mosógépben végezzük el)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hordozható mosógép(!) - keverőtárcsás, ultrahangos / USB -ről működik" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: