Betöltés...

BlitzWolf / BlitzHome légtisztító szűrő / szűrőbetét BW-AP1C / BH-AP1C / BW-AP1 / BH-AP1 modellekhez

Ár: 18.759 Ft

2000 óra elteltével a légtisztító gép (BH-AP1 / BH-AP1C) kéri szűrőjének a cseréjét. A cserét követően le kell reset-elni a légtisztító gépet az ismételt visszaszámlálás megkezdéséhez. Méret: ⌀19,5 x 19,5cm A szűrő élettartama: 2000 óra A csomag tartalma: BlitzWolf / BlitzHome légtisztító szűrő / szűrőbetét BW-AP1C / BH-AP1C / BW-AP1 / BH-AP1 modellekhez

Miért jó otthonra egy levegőszűrő?
A BlitzHome szűrője képes már a 0,3 mikrométer nagyságú részecskéket is megkötni, ezáltal semlegesíteni tudják a levegőben jelen lévő, allergiás tüneteket kiváltó virágporokat, háziállatszőrt, a füstöt, a penészt, valamint a kellemetlen szagokat okozó részecskéket. Tulajdonságok - Segít a kellemetlen szagokat (dohányfüst, kutyaszag, főzés stb) és a polleneket eltüntetni a levegőből.
- Levegőtisztító 30 m² -es helységekbe ajánlott.
- Gyerekzár, időzítés.
- Diszkrét világítás.
- Éjszakai, csendes üzemmód, mindössze 26dB zajszint mellett.
- Szűrű cseréjének visszajelzése. Mit jelent a 3 in 1 szűrő? - Finom elő-szűrő: kiszűri a hajszálakat, állati eredetű szőröket a levegőből. - HEPA filter: kiszűri a polleneket, bartériumok 99.5% -át. - Szénszűrő: aktív szenes szűrője semlegesíti a kellemetlen szagokat, füstöt. Jelző a szűrőcseréhez 2000 óra szűrés után a szűrő jelzőfénye villogni kezd; cseréld ki a szűrőt és tartsd lenyomva a visszajelzőt 3 másodpercig a számláló visszaállításához.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "BlitzWolf / BlitzHome légtisztító szűrő / szűrőbetét BW-AP1C / BH-AP1C / BW-AP1 / BH-AP1 modellekhez" című hirdetést látja. (fent)