Betöltés...

G21 ARGENTINA BBQ Premium Line gázgrill, 5 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő

Ár: 245.307 Ft

G21 ARGENTINA BBQ Premium Line gázgrill, 5 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő

Igazán jó kerti grillt keres tökéletes tulajdonságokkal és kialakítással? A G21 Argentina rozsdamentes acél gázgrill 4 fő és 1 oldalsó égőfejjel teljesíti minden elvárását.



A grill elkészítése gyors és egyszerű - a nyomáscsökkentő segítségével, ami a csomag része, beköti a gázpalackot és bekapcsolja az égőfejet. A kényelmes gyújtás érdekében a grillt biztonságos és gyors impulzusos gyújtásrendszerrel láttuk el. Ajándék nyomáscsökkentővel! Termékelőnyök: 4 fő égőfej + 1 oldalsó öntöttvas rostély + öntöttvas lemez a Flame Tamer rendszer zománcozott égőfej fedelekkel megvédi az égőfejeket a csöpögő zsírtól és meghosszabbítja az élettartamukat biztonságos és gyors impulzusos gyújtás gázszabályozás, kétréteges fedél beépített hőmérővel rozsdamentes acél melegítő állvány tároló felület mozgás - 4 kerék fékkel a grill egyszerű áthelyezése és az egy helyben maradása érdekében a garancia ingyenes meghosszabbítása 4 évre A G21 Argentina BBQ Premium Line gázgrillt, rozsdamentes acél kialakításban, kétrétegű fedéllel, minden grillezett különlegességek kedvelője értékelni fog. A G21 Argentina gázgrillen történő grillezés nem csak étel készítés, hanem kellemes és kényelmes szórakozás és pihenés. Mindenki elismerését elnyeri, aki megkóstolja a G21 Argentina grillen készített grillezett specialitásait.



Magas teljesítményű égőfejek grillezésre, főzésre és sütésre is

Igen, a G21 Argentina gázgrill nem csak négy fő grillező fejjel rendelkezik, hanem egy oldalsó égőfejjel is. Megtalálja a fedél alatt az oldalsó tároló felületek egyikén és használhatja sütésre, főzésre, például a köret elkészítésére serpenyőn vagy melegítésre.

Az elkészült grillezett különlegességeket melegen tarthatja a rozsdamentes acélból készült melegítő állványban, amellyel elláttuk a grillt.



Biztonságos és gyors gyújtás

A grill egyszerű és kényelmes előkészítése érdekében minden égőfejet gyors impulzusos gyújtással láttunk el.

Az impulzusos, avagy a piezoelektromos gyújtás egyszerű, praktikus és biztonságos. A megfelelő égőfejhez tartozó gomb lenyomásával a piezokristályban feszültségimpulzus jön létre, és szikra keletkezik, amely meggyújtja a gázt.



Az öntöttvas rostély és lemez előnyei

A G21 Argentina grillhez öntöttvas rostélyt és öntöttvas lemezt kap. Az öntöttvas magasan ellenáll a magas hőfokoknak, ugyanakkor képes tartani a meleget hosszabb ideig. Az öntöttvas felületre kevésbé tapad oda az étel, mint más anyagokra, amelyek grillező rostélyok készítésére vannak használva.



Mi történik a fedél alatt?

A G21 Argentina rozsdamentes acél grill kétréteges csuklós fedéllel van ellátva, az optimális hőmérséklet biztosítása érdekében a grillezés közben. A hőmérő, praktikusan beépítve a fedélben, áttekintést nyújt a fedél alatt lévő aktuális hőmérsékletről, így nem kell félni a leégett vagy alulsült hústól.



Kerék fékkel, Flame Tamer rendszer és egyéb előnyök

A G21 Argentina grill egyszerű áthelyezésére négy kerékkel láttuk el, amelyeket le lehet zárni és megakadályozni a grill elmozdulását.

Az égőfejek élettartama hosszabb a Flame Tamer rendszernek köszönhetően. A fém lemezek, amelyek az égőfejek felett vannak elhelyezve, megakadályozzák, hogy a zsír lecsöpögjön a lángok közé és meggyulladjon. Ugyanakkor megakadályozzák, hogy a rács csak az égőfej felett melegedjen fel, így az egész rács egyenletesen melegszik fel.



2 + 2 év meghosszabbított garancia

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. Regisztrálással a http://g21-warranty.com weboldalon a standard 2 év garanciális időszakhoz 2 év meghosszabbított garanciát kap. Használja ki ezt a lehetőséget és vásárlás után regisztráljon. A 2 +2 év meghosszabbított garancia megéri!

Rendelje meg a különleges G21 tisztító készletet. Nem drága és minden grillezésnél hasznát veszi. Paraméterek: Típus: Argentina BBQ Premium line Besorolás: gázgrill Fő égőfej: 4x Fő égőfejek teljesítménye: 3,5 kW Oldalsó égőfej: 1x Oldalsó égőfej teljesítménye: 3,15 kW Anyag: rozsdamentes acél Méretek

Grillező felület: 2 816 cm²

Teljes méretek: 134 x 116 x 56 cm Csomag tartalma: 1x G21 Argentina BBQ Premium line kerti gázgrill 1x nyomáscsökkentő tömlővel 1x öntöttvas rostély 1x öntöttvas lemez

Termékleírás

Márka: G21

Típus: Argentina BBQ Premium line

Besorolás: gázgrill

Fő égőfej: 4x

Fő égőfejek teljesítménye: 3,5 kW

Oldalsó égőfej: 1x

Oldalsó égőfej teljesítménye: 3,15 kW

Anyag: rozsdamentes acél

Méretek

Grillező felület: 2 816 cm²

Teljes méretek: 134 x 116 x 56 cm

Csomag tartalma

1x G21 Argentina BBQ Premium line kerti gázgrill

1x nyomáscsökkentő tömlővel

1x öntöttvas rostély

1x öntöttvas lemez

Súly: 48,34kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "G21 ARGENTINA BBQ Premium Line gázgrill, 5 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő" című hirdetést látja. (fent)