Betöltés...

Barbecook BC-SMO-5013 2db-os égerfa füstölő szett, 30x14x0,4cm

Ár: 8.490 Ft

Készen áll egy új szintre emelni a grillezési élményt? Fedezze fel a Barbecook BC-SMO-5013 2db-os égerfa füstölő szettet, amely az enyhe, de karakteres füstös ízt varázsolja ételeinek.

Legyen szó lazacról, tenger gyümölcseiről, marha- vagy sertéshúsról, ez a készlet garantáltan gazdagítja a grillezett fogások ízvilágát.
A Barbecook égerfa füstölő deszkái kiválóan alkalmasak arra, hogy a grillezés során egyedi, finom füstös ízt adjanak a húsnak és tengeri herkentyűknek egyaránt. Az égerfa különlegessége, hogy enyhe, de jól érzékelhető füstaromát kölcsönöz, amely nem nyomja el az alapanyagok természetes ízét, hanem harmonikusan kiegészíti azt.

A szett tartalma két darab, minőségi égerfa deszka, melyek méretei ideálisak a különböző ételek füstöléséhez. Minden deszka mérete 30x14x0,4 cm, tökéletes méret a legtöbb grillrácsra illeszkedve. Használata rendkívül egyszerű: csak áztassa be a deszkákat vízben néhány órára, majd helyezze őket a grillre az előkészített étellel együtt. A deszkák lassan és egyenletesen bocsátják ki a füstöt, így az étel teljes sütési ideje alatt ízesíti azokat.
Az égerfa füstölő deszkák használata nem csak a húsok és tengeri finomságok ízét teszi felejthetetlenné, hanem egy új szintre emeli a grillezési élményt is. Legyen Ön a következő kerti partik mesterszakácsa, és kápráztassa el vendégeit az égerfa füstölő deszkák segítségével készült ízletes, füstölt fogásokkal.

Tegyen egy próbát a Barbecook BC-SMO-5013 2db-os égerfa füstölő szettel, és fedezze fel, milyen könnyű lenyűgöző ízeket varázsolni a szabadban.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-SMO-5013 2db-os égerfa füstölő szett, 30x14x0,4cm" című hirdetést látja. (fent)