Betöltés...

Hordozható autós légtisztító, HEPA szűrő, USB töltés, csendes, 3 sebességfokozat, digitális kijelző, otthoni, irodai, autós használatra

Ár: 16.062 Ft



Nagy hatékonyságú szűrés A nagy hatékonyságú szűrőrendszer elfogadásával az automatikus légtisztító másodpercenként 12 millió negatív iont bocsát ki, és a tisztító hatás 80%-kal nagyobb, mint másoknál.
Továbbfejlesztett általános rendszer A továbbfejlesztett tisztítási képesség mellett a levegőmennyiséget is továbbfejlesztették a szélsebesség három szintjére, amely jobban megfelel a különböző emberek igényeinek. Ezenkívül ez az autós légszűrő nagy felbontású kijelzővel van felszerelve, ami kényelmesebbé teszi az akkumulátor használatának nyomon követését.
Hordozható kialakítás és tartós akkumulátor Tervezett méret: 16 x 6,8 x 6,8 cm, alkalmas az autó összes pohártartójába. Az USB-csatlakozó biztosítja a gyors töltést, választhat, hogy csatlakoztatva vagy vezeték nélkül használja. A megfelelő töltőkábelt a dobozban mellékeljük.
Légtisztító illóolaj diffúzorral A termékben található egy illatosító diffúzor, amelybe néhány cseppet tehet kedvenc illóolajából vagy illatanyagából. Ez megtisztítja a levegőt, miközben lehetővé teszi, hogy még jobban élvezze az autóban töltött időt.
Szigorú minőségellenőrzés Nemcsak az egész test kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, hanem integrált szórófestékkel is, hogy a test egyenletes színű és fényes, kiváló minőségű és textúrájú legyen. Ráadásul a súlya mindössze 187 g, így bárhová magaddal viheted.
Nagyszerű méret az utazók számára Ez a személyi autós légtisztító könnyen elfér az utazótáskákban, így bármilyen helyen, például a szállodai szobákban vagy az irodában kényelmesen használható.


 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hordozható autós légtisztító, HEPA szűrő, USB töltés, csendes, 3 sebességfokozat, digitális kijelző, otthoni, irodai, autós használatra" című hirdetést látja. (fent)