Betöltés...

Candy CSTG 262DET/1-S D 6kg 1200 f/p Felültöltős Mosógép

Ár: 155.000 Ft

Gyári csomagolású termék.
2 év gyártói garanciával!
D Energiaosztály (2021 EU) /Korábbi besorolás alapján A+++ -20%/ 65 kWh/100 ciklus
6 kg ruhatöltet
1200 f/p centrifuga
Digitális kijelző
Súlyérzékelő
Smart Touch technológia - telefonos csatlakozás
4 féle gyorsprogram
Automatikus dobpozícionálás
Mix Power System
Higiéniai program
Késleltetett indítás

KILO ÉRZÉKELŐ FUNKCIÓ
A Kilo Detector funkció segít optimalizálni a mosási időt. Adja meg a kádban lévő ruhanemű mennyiségét, és a Kilo Detector funkció beállítja a szükséges vízmennyiséget és beállítja a mosási program időtartamát (a ruhanemű mennyiségétől és az anyag típusától függően). A Kilo Detector az a funkció, amellyel áramot, vizet és ruhamosásra fordított időt takaríthat meg.
4 GYORSPROGRAM - 14/30/44 és 59 perc
Takarítson meg kompromisszumok nélkül! Ezekkel az új programokkal maximális eredmény érhető el, víz, energia és idő takarítható meg. Ezekkel az opciókkal nagyon rövid idő alatt bármilyen típusú anyagot moshat alacsony hőmérsékleten. A Candy mosógép négy gyors ciklus közül választhat. A mosás sokkal kevesebb időt vesz igénybe, és a ruhanemű tökéletesen tiszta.
MIX POWER SYSTEM
A Mix Power System a Candy által kifejlesztett egyedülálló rendszer, amely mosószerrel kevert tiszta víz oldatát fecskendezi be közvetlenül a ruhaszövetbe, ami a következő előnyökkel jár: hatékonyabb mosás, rövidebb mosási idő és energiamegtakarítás. Ezzel a funkcióval 20 C-os hőmérsékleten is kiváló mosási eredményeket érhet el.
FINOM ÉRINTŐ NYITÁS
A rozsdamentes acél kád különleges kialakítása és a kád belsejében lévő bordák hatékony mosást és fokozott ruházatvédelmet biztosítanak. A tartály két csapággyal van felszerelve, ami nagyon kiegyensúlyozottá teszi nagy centrifugálási sebességnél. A Candy innovatív új ötletei mindig az Ön igényeinek meghallgatásából származnak.
Ezért hoztuk létre a Gentle Touch Opening™-et , amely maximális könnyedséget és biztonságot kínál a használat során.Innovatív rendszere lehetővé teszi a ruhanemű biztonságos be- és kipakolását az ajtó tetején keresztül, különös tekintettel a kezére.
DIGITÁLIS KIJELZŐ
A függőleges töltésű Candy mosógép digitális kijelzővel rendelkezik, amely folyamatosan mutatja - a mosási ciklus végéig hátralévő időt, a mosási hőmérsékletet, a kiválasztott program típusát, a választott opciókat és a sebességet. A kiválasztott mosási program során a mosási idő a töltet súlyától és összetételétől függően változhat.
HIGIÉNIA program
A lehető legjobb kombinációt kínálja a magas hőmérséklet és a szükséges mosási idő között , mindössze 59 perc alatt . Ez a mosási program ideális gyermekruhákhoz, valamint érzékeny bőrűek és allergiások számára, maximális fertőtlenítő hatást biztosít a baktériumok ellen. Ez a program 60 C-on mos, és maximális teljesítményt nyújt.
FOKOZAT KIVÁLASZTÁSA
Kiválaszthatja a mosógépbe helyezett ruhanemű szennyezettségi fokát. A gép a kiválasztott szennyeződés mértékétől függően különböző mosási időket kínál, így a mosási ciklus végén a lehető legrövidebb idő alatt kifogástalan ruhaneműt biztosít.
KÖNNYŰ VASALÁSI FUNKCIÓ
Ez a funkció az összes textíliára vonatkozik, és gőzkezelést alkalmaz, amely kisimítja és regenerálja a ruhák rostjait, így könnyebbé válik a vasalás.
PROGRAM 20 C fok
Ez az innovatív program lehetővé teszi, hogy egyszerre mosson különféle színű és különböző szálú ruhadarabokat, mint például pamut, szintetikus és kevert, mindössze 20 C-on, és kiváló mosási teljesítményt nyújt. Ennek a programnak a fogyasztása mindössze 50%, összehasonlítva a hagyományos, 40 C-os pamutmosási programmal.
FARMER PROGRAM
Ez egy farmernadrág mosására szolgáló program. Kedvenc farmerjét 40 C-on mossuk, anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy az anyag szálai károsodnak.
ÖKO PROGRAM 40-60
Az Eco 40-60 programmal normál szennyezettségi fokú pamutruhák is megtisztíthatók, amelyek a kiírás szerint 40 C-on vagy 60 C-on együtt moshatók ugyanabban a ciklusban.Ez egy szabványos program az EU jogszabályai szerint, és lehetővé teszi a mosógép maximális betöltését.
KÉZI MOSÁSI PROGRAM - KÍMÉLEMES MOSÁSOK
Ez egy speciális program, amely lehetővé teszi a kényes ruhanemű kimosását 30 C-on, olyan ruhákat, amelyeket eddig csak "kézzel" lehetett mosni.
GYAPJÚ PROGRAM
A gyapjú program kíméletes mosást végez. Gyapjúruháit, amelyeket szeret, most mosógépben moshatja anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülések miatt. Ez a program a dob alternatív elforgatásával biztosítja a hatékony mosást, de egyben biztonságot is nyújt, hogy a gyapjúszövetek ne deformálódjanak el. A program maximum 40 C hőmérsékleten működik.
KÉSLELTETETT INDÍTÁS
A Start Delay funkcióval a ruhanemű akkor lesz készen, amikor szeretné. Lehetővé teszi a mosási ciklus kezdetének ütemezését maximum 24 órás késleltetéssel. Ne aggódjon a gépben lévő nedves ruhanemű által keltett kellemetlen szagok miatt.
KARBANTARTÁS
A készülék speciális szűrővel rendelkezik, amely felfogja a nagyobb maradványokat, amelyek elzárhatják a vízelvezető rendszert. Húzza ki a gépet. A szűrő kicsavarása előtt tegyen egy kendőt a mosógép aljára, hogy megakadályozza a víz kiszivárgását a padlóra. Forgassa el teljesen a szűrőt az óramutató járásával ellentétes irányba, távolítsa el a szűrőt és alaposan tisztítsa meg, majd cserélje ki és forgassa az óramutató járásával megegyező irányba a rögzítéshez. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
Mosógép típusa szabadonálló
Megtöltés típusa Felültöltős
Töltet kapacítás 6 kg
Centrifugálási sebesség 1200 fordulat/perc
Centrifuga zajszint 79 dB
Tartály anyaga Rozsdamentes acél
Ajtónyitás iránya Felső rész
Vezérlőpanel típusa Mechanikus
Digitális
Szín Fehér
MÉRETEK
Mélység 60 cm
Szélesség 41 cm
Magasság 86 cm
Súly 55.5 kg
HATÉKONYSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint D energiaosztály
Energiafogyasztás / 100 mosás 65 kWh
FUNKCIÓK ÉS BIZTONSÁG
Vasaláskönnyítő
Késleltetett indítás
Mix Power System +
Kilo Detector
Smart Check-up
Technológia Smart Touch
PROGRAMOK ÉS OPCIÓK
Mosási programok
Farmer
Gyapjú Plus
Hygiene
Rapid 14'
Gyors 30
Eco 40-60
Gyors 44'
Gyors 59'
20°C
Kézi mosás/kíméletes mosás
Mosási programok száma 17
Gyorsmosás hossza 14 min
30 min
44 min
59 min
ECO program időtartama 3.18 h 2 év gyártói garanciával.
Kiszállítás az ország egész területén 7900 ft.
Pécs területén a kiszállítás 5000 ft.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy CSTG 262DET/1-S D 6kg 1200 f/p Felültöltős Mosógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: