Betöltés...

Hordozható ventilátor USB töltéssel és állvánnyal kempingezéshez, íróasztalhoz vagy babakocsihoz, 5 sebességfokozat, 2600mAh, akár 8 órás használat, ABS, BRAGUS, Fekete

Ár: 10.895 Ft

Ez a hordozható ventilátor sokoldalú és kényelmes eszköz az utazások, a szabadtéri tevékenységek vagy akár az iroda ideje alatt való hűs tartására. Legyen szó lakókocsival vagy tengeren való utazásról, családi kempingezésről vagy akár egy forró nyári irodai napról, ez a ventilátor azonnali hűtést és hatékony levegőkeringést biztosít Önnek.



A hordozható ventilátor egyedi tervezése lehetővé teszi annak használatát kézben tartott ventilátorként és az együtt szállított háromlábú állványként is. Rugalmas és állítható állványtartóval van ellátva, így beállíthatja a szellőzési szöget és irányát. Bármilyen pozícióban használhatja, legyen szó irodai munkáról, kempingezésről vagy strandolásról.



A hordozható ventilátor USB töltési lehetőséggel rendelkezik, így gyorsan feltöltheti és bárhol használhatja, ahol szüksége van hűsítésre. Nem kell többé aggódnia az lemerült elemek vagy a kényelmetlen kábelek miatt, mivel a töltés egyszerű és kényelmes. Ráadásul kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális babakocsikhoz és kempingezéshez.



Modern és vonzó designja tökéletes dekorációs elemmé teszi bármilyen térben, legyen az iroda vagy az erdői kunyhó.



Összefoglalva, ha hatékony és kényelmes hordozható ventilátort keres az utazások és a szabadtéri tevékenységek ideje alatti hűsítéshez, ez a tökéletes választás. Válassza ezt a hordozható ventilátort, hogy bármilyen helyzetben kényelmesen és hűs maradjon.



Termék specifikációk

Méretek: 14.5x6.5x36

Anyag: Műanyag

Szín: Fekete

Súly: 390g

Csomag tartalma:

1 x Hordozható Ventilátor

1 x 2600mAh Akkumulátor

1 x Töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hordozható ventilátor USB töltéssel és állvánnyal kempingezéshez, íróasztalhoz vagy babakocsihoz, 5 sebességfokozat, 2600mAh, akár 8 órás használat, ABS, BRAGUS, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: