Betöltés...

Tristar PZ-9130 Elektromos Wok főzőedény

Ár: 16.780 Ft

Használja extra serpenyőnek, wok-nak vagy melegen tartó serpenyőnek. A nagy, 4,5 literes térfogattal egyszerűen és gyorsan elkészíthet egyedényes ételeket, például tésztát, sült rizst vagy pörköltet. Az állítható termosztát segítségével szabályozhatja az optimális hőmérsékletet, hogy az edények ne tönkremenjenek.

A Tristar Electric Wok tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így olaj és vaj nélkül is süthet. Ez sokkal egészségesebbé teszi a rántást és a wokban való sütést, mint a hagyományos serpenyőben. A réteg megakadályozza az ételek összetapadását is, így gond nélkül készíthet finom ételeket. 33 cm-es átmérőjével és nagy, 4,5 literes térfogatával könnyedén készíthet ételeket az egész család számára.

A levehető vezeték termosztáttal van felszerelve, amellyel egyszerűen beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet. A nagy, 1500 W-os teljesítménynek köszönhetően a wok gyorsan fel is melegszik, így azonnal hozzá lehet kezdeni a finom ételek elkészítéséhez. Lassan főzzük a húst vagy a wok zöldségeket magas hőmérsékleten. A wok üvegtetője gőzkivezetéssel rendelkezik, így könnyen láthatja, mikor készül el az étel.

Akár extra serpenyőként, akár melegen tartó serpenyőként használja a wokot egy parti során, a wok használata továbbra is nagyon kényelmes. A hűvös érintőfogantyúk megkönnyítik a wok felemelését és mozgatását. Ráadásul szilárdan áll a csúszásgátló lábak miatt. A wok nagyon könnyen tisztítható a kiváló minőségű tapadásmentes bevonatnak köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tristar PZ-9130 Elektromos Wok főzőedény" című hirdetést látja. (fent)