Betöltés...

Salente HotTower Oszlopos Hősugárzó

Ár: 64.080 Ft

Az égő kandalló hatása
A díjnyertes dizájnt égő kandallóhatás koronázza meg, amely szenzációsan fokozza a fűtőberendezés teljesítményét, és nagyon kellemes és békés hangulatot teremt otthonában.
Éjszakai üzemmódban a hatás teljesen kikapcsolható.

EKO működés
A minél több villamos energia megtakarítása érdekében a fűtőtest speciális ECO üzemmóddal van felszerelve, amely a ventilátor teljesítményének a helyiség hőmérsékletétől függő beállításával energiát takarít meg. 18 °C alatti szobahőmérsékleten a fűtőelem teljes 2000 W-os teljesítménnyel működik, míg 18-22 °C közötti hőmérsékleten a teljesítménye gazdaságos 1300 W-ra csökken, 22 °C feletti hőmérsékleten pedig a fűtőelem teljesen kikapcsol és csak forog.

Kettős ventilátor-oszcilláció az egyenletes hőeloszlásért
Az egyenletes hőelosztás érdekében a fűtőtest a saját tengelye körüli 80°-os tartományban történő forgatás (oszcilláció) lehetőségével van felszerelve, és két nagy teljesítményű, 90 mm átmérőjű ventilátor támogatja a csendes működésre helyezett hangsúlyt.
Az egyenletes hőelosztás érdekében a fűtőtest a saját tengelye körüli 80°-os tartományban történő forgatás (oszcilláció) lehetőségével van felszerelve.

Gombok nélküli érintős digitális vezérlőpanel színes kijelzővel
A könnyű kezelhetőséget és a könnyű tisztítást az érintésvezérlő érzékelőkkel és színes kijelzővel ellátott digitális vezérlőpanel egészíti ki.
Ha csak megérinti ujjával a kijelzőn lévő megfelelő ikont, a fűtőberendezés azonnal reagál és követi az Ön parancsait.
Ezt a gomb nélküli vezérlőelemet a hagyományos vezérlőgombokhoz képest lényegesen hosszabb élettartam jellemzi, és a mechanikus elemek és kiemelkedések hiányának köszönhetően kényelmesen karbantartható és tisztítható.
A sima, tömör felület ezért nagyon könnyen karbantartható és tisztítható - csak óvatosan törölje át nedves ruhával.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Salente HotTower Oszlopos Hősugárzó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: