Betöltés...

Automata tapadásmentes fánk készítő 1200W

Ár: 6.790 Ft

Automata tapadásmentes fánk készítő 1200W
Jó konyhai kisegítő: 7 fánkot készíthet el néhány perc alatt. Mindegyik fánk körülbelül 5,5 cm átmérőjű. Díszítsd úgy, ahogy akarod! Tökéletes ajándék esküvőre, gyerekeknek fesztiválon vagy új családi ajándéknak.
Kiváló minőségű anyag: robusztus test, egészséges és tartós. A fűtőlap alumíniumötvözetből készül, nagy sűrűséggel és jó tapadási ellenállással.
Tapadásmentes: Az élelmiszer-minőségű tapadásmentes bevonat biztonságossá és könnyen formázhatóvá és tisztíthatóvá teszi. A teflon bevonat megakadályozza, hogy az élelmiszerek hozzáragadjanak a serpenyőhöz, olaj nélkül és jobb egészségi állapotban.
Nagy hatásfok: Ez a termék felfelé és lefelé hőmérséklet szabályozást, kétoldali fűtést, állandó hőmérsékletet és egyenletes hőt kínál. Az 1200 W-os nagy teljesítmény lehetővé teszi egy 5 perces reggeli elfogyasztását.
Helytakarékos: Kis mérete nagyon kevés pult helyet foglal, stílusos dizájnja és stílusos színválasztéka pedig minden konyhai dekorációhoz passzol.
Háztartási fánkfőző reggeli süteménygép - 7db fánk egyidejű elkészítésére alkalmas-Hőálló ház-Kiváló minőségű, tapadásmentes bevonat-1200 Watt teljesítmény
Termék méret 26 x 21 x 11 cmTányér mérete Átmérő: 20 cmSúly 1.75kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Automata tapadásmentes fánk készítő 1200W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: