Betöltés...

Samsung RB33B610ESA/EF 344L, 254 kWh/év, (E) Grafit hűtőszekrény

Ár: 215.427 Ft

Tárolj több ételt a 344 literes* hűtőben, ami a sztenderd 600mm-es mélységnek megfelel, így tökéletesen fog illeszkedni a bútoraid közé. A SpaceMax™ technológia magas hatékonyságú szigetelésének köszönhetően a falai sokkal vékonyabbak. Így nagyobb térfogat mellett sem lóg ki a munkalap síkjából.

Fontos, hogy az ételek megfelelően hűtve legyenek - bárhova is teszed őket. A Körkörös hűtés minden rekeszt egyenletesen hűt, saroktól sarokig. Folyamatosan figyeli a belső hőmérsékletet, és a stratégiai pontokon elhelyezett nyílásokon keresztül keringeti a levegőt. Tehát minden termék, minden polcon hatékonyan hűtve van, és tovább maradnak frissek.

Ne pazarolj több időt és energiát a hűtő leolvasztásával! A No Frost technológia javítja a levegő keringését, és állandó hőmérsékletet tart, ami megakadályozza a jég lerakódását. Emellett hamarabb is eléri a kívánt hőmérsékletet, és kevésbé terheli a hűtőrendszert, így növeli a gép élettartamát.

Tárolj nagyobb, akár 2,5 liter méretű üvegeket az ajtóban, hogy a polcokon több hely maradjon másnak! A szélesebb és mélyebb Nagy ajtó rekesz tároló segítségével biztonságosan tárolhatsz nagy üvegeket, széles kartonokat és egyéb ital tárolókat. Tökéletes ahhoz, ha könnyen el szeretnéd érni a kedvenc hűtött italaidat.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Samsung RB33B610ESA/EF 344L, 254 kWh/év, (E) Grafit hűtőszekrény" című hirdetést látja. (fent)