Betöltés...

Barbecook BC-CHA-1004 Loewy 55 SST rozsdamentes acél faszenes grill, 55x33x101cm

Ár: 88.090 Ft

Kíváncsi egy igazán autentikus grillezési élményre? A Barbecook Loewy 55 SST rozsdamentes acél faszenes grill minden grillezési stílushoz alkalmazkodik, hála a 3 szinten állítható sütőrácsának. Tökéletes tűzkontrollt biztosít az állítható légellátásnak köszönhetően, míg a szélvédő gondoskodik arról, hogy semmi se zavarhassa a grillezést.

A rozsdamentes acél sütőrács nem csak tartós, de könnyen tisztítható is. A QuickStart® és QuickStop rendszernek köszönhetően a grill gyorsan meggyújtható és biztonságosan lezárható, míg a hamutartó edény gondoskodik a tisztaságról. A Barbecook ikonikus faszenes grillsorozatának zászlóshajója, a Loewy, elegáns kivitelezésével minden szívet megdobogtat.

Mi teszi különlegessé a Loewy 55 SST faszenes grillt?
A faszenes grill gyújtása sosem volt egyszerűbb, mint a Loewy 55 SST modellel, köszönhetően a QuickStart® rendszernek. Néhány papír és a megfelelő technika segítségével a grillezés pillanatok alatt elkezdődhet. Az állítható magasságú sütőrácsnak és a finoman szabályozható légellátásnak köszönhetően minden előkészített étel tökéletesre sül. A szélvédővel felszerelt grill szinte bármilyen időjárásban megállja a helyét, míg a rozsdamentes acél sütőrács garantálja a hosszú élettartamot.

Hogyan működik a Loewy 55 SST faszenes grill?
A QuickStart® & QuickStop rendszerrel a faszenes grill használata rendkívül egyszerű. A gyújtás után, a grillen készült ételek intenzív vagy finom sütése is lehetséges az állítható sütőrácsoknak köszönhetően. A QuickStop rendszerrel a sütés végén a parazsat egyszerűen és biztonságosan eloltjuk. A Loewy 55 SST, 101 cm magasságú faszenes grill, 10 fő részére elegendő sütőfelülettel rendelkezik, és mind a QuickStart®, mind a QuickStop rendszert tartalmazza.

Fedezze fel a Loewy 55 SST faszenes grill minden előnyét, és váltsa valóra az autentikus grillezési élményt már ma!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-CHA-1004 Loewy 55 SST rozsdamentes acél faszenes grill, 55x33x101cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: