Betöltés...

Barbecook BC-CHA-1005 Loewy 50 SST rozsdamentes acél faszenes grill, 51,5x56x99cm

Ár: 79.690 Ft

Van kedve egy igazi, hagyományos faszenes grillezéshez, és szeretné egyszerűen használni a grillt? A Barbecook BC-CHA-1005 Loewy 50 SST rozsdamentes acél faszenes grillje nemcsak lenyűgöző dizájnnal rendelkezik, de az állítható magasságú rácsnak köszönhetően intenzív és finom sütést tesz lehetővé három különböző szinten.

Ez a faszenes grill tökéletes kontrollt biztosít a tűz felett az állítható légbevezetéssel, valamint a grillen található szélvédővel. A rozsdamentes acélból készült rács rendkívül tartós és könnyen tisztítható, miközben a QuickStart® és QuickStop rendszerek megkönnyítik a grill gyújtását és biztonságos használatát. A grill aljában található hamugyűjtő is hozzájárul a tisztán tartáshoz, és a masszív tartó kényelmes helyet biztosít a grillezési kiegészítők számára.
A Loewy 50 SST grill kiemelkedő jellemzője a QuickStart® & QuickStop rendszer, amely lehetővé teszi a grill könnyű meggyújtását és biztonságos leállítását. A grill alapját vízzel töltve megkezdhető a grillezés, és a sütés végén a parazsat egyszerűen a vízbe lehet söpörni, így biztonságosan kioltható.

A Loewy 50 SST jellemzői között szerepel a 99 cm magasság, a 47,5 cm átmérőjű rozsdamentes acél sütőrács, amely akár 10 személy számára is elegendő helyet biztosít. Ezüst színű, rozsdamentes acélból készült grillünk a QuickStart® rendszerrel és a QuickStop rendszerrel van felszerelve, így garantálva a könnyű használatot és a tisztítást.

Fedezze fel a Barbecook Loewy 50 SST faszenes grill előnyeit, és élvezze az autentikus grillezés minden pillanatát egyszerűen és biztonságosan. Ez a grill tökéletes választás azok számára, akik szeretik a különleges ízeket és a hagyományos grillezési élményt. Indítsa be a Loewy 50 SST grillt, és kezdje el a grillezést ma!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-CHA-1005 Loewy 50 SST rozsdamentes acél faszenes grill, 51,5x56x99cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: