Betöltés...

Barbecook BC-CHA-1008 Loewy 50 zománcozott faszenes grill, fekete, 47,5cm átmérő

Ár: 66.990 Ft

Szeretne egy valódi grillezési élményben részesülni? A Barbecook Loewy 50 zománcozott faszenes grill lehet az Ön számára a tökéletes választás, amely intenzív és finom grillezést tesz lehetővé a három szinten állítható sütőráccsal. A tűz tökéletes irányítását az állítható légbeáramlás biztosítja, míg a szélfogó megvédi a lángot az erős széltől.

A rozsdamentes acél sütőrács rendkívül tartós és könnyen karbantartható, így a Loewy 50 hosszú távú társa lehet a grillezésben. A QuickStart® és QuickStop rendszernek köszönhetően a faszenes grill használata egyszerű és biztonságos. A hamutartó edény és a stabil tartórendszer gondoskodik a biztonságról és a kiegészítők tárolásáról.

Mi teszi különlegessé a Loewy 50 faszenes grillt?
A faszenes grill gyújtása gyakran kihívást jelenthet, de a Loewy 50 QuickStart® rendszerével ez gyerekjáték. Csak néhány papír és a helyes technika szükséges, és a grillezés már kezdődhet is. Az állítható magasságú sütőrács és a légbeáramlás szabályozása lehetővé teszi, hogy tökéletes ellenőrzést gyakoroljon a tűz felett. Ha széllel küzd, a Loewy 50 szélvédője megvédi a grillt, de ha teljesen biztosra akar menni, használja a Barbecook kupolát, amely fedélként funkcionál és tükröződő hatása biztosítja az ételek tökéletes sikerét.

Hogyan működik a Loewy 50 faszenes grill?
A QuickStart® & QuickStop rendszerrel a Loewy 50 faszenes grill könnyedén meggyújtható és biztonságosan használható. A grillezés befejezése után egyszerűen öblítse le a grill alját vízzel a QuickStop rendszer segítségével, így biztonságosan eloltja a parazsat. A Loewy 50 magassága 99 cm, kerek rozsdamentes acél sütőráccsal, melynek átmérője 47,5 cm, így akár 10 személy részére is elegendő grillezési felületet biztosít. A grill fekete, zománcozott acélból készült, így elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben a QuickStart® és QuickStop rendszerekkel egyszerű és biztonságos használatot garantál.

Ismerje meg a Barbecook Loewy 50-et, és fedezze fel a faszenes grillezés valódi élményét!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-CHA-1008 Loewy 50 zománcozott faszenes grill, fekete, 47,5cm átmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: