Betöltés...

Bosch DWK67FN60 Páraelszívó - Fekete

Ár: 209.990 Ft

Nem csak energiahatékony, de csendes is.
Páraelszívója most sokkal csendesebb: az EcoSilence Drive ™ erős, tartós mágneseket használ, így szinte semennyi energiaveszteségtől nem kell tartania a súrlódás miatt. Ez azt jelenti, hogy nem csak hatékony, de csendes és tartós is. Takarítson meg energiát és hagyja, hogy konyhája a nyugalom szigetévé váljon.

A főzőlap vezérlése sosem volt ilyen egyszerű
Ezentúl csak a főzésre kell koncentrálnia. A páraelszívót automatikusan vezérli a hozzárendelt főzőlap és a Home Connect alkalmazás. Mindez egy algoritmus alapján történik, amely a főzés során átveszi a főzőlap beállításait. Amint elkezd főzni, a páraelszívó automatikusan bekapcsol és beállítja a megfelelő szívóerőt. Konyhája mentes a szagoktól és a gőztől, és soha nem kell a páraelszívó ujjlenyomat-mentesítésével bajlódnia. A főzés új, még egyszerűbb módja.

Használja főzőlapját a páraelszívó vezérléséhez!
Irányítsa a főzőlapon keresztül a párelszívót és adja át magát a főzés örömének! A főzőlap és a páraelszívó Wi-Fi kapcsolattal csatlakoznak egymáshoz, így a páraelszívó automatikusan bekapcsol, amikor Ön elkezd főzni és főzés után még rövid ideig bekapcsolt állapotban marad. Ha állítani szeretne az elszívó teljesítményén vagy a világításon, a kezelőszervek szem előtt vannak. Vegye kezébe az irányítást és feledkezzen meg a gondokról!

LED világítás minden hangulathoz.
A páraelszívó LED-lámpájával azonnal váltson meleg világításról hidegre.

Ultra-hatékony vezérlés.
Az új, könnyen olvasható TouchSelect vezérlővel közvetlenül választhat a különböző teljesítményszintek és nagy teljesítményű beállítások közül. Az érintőpanelen könnyedén ki- és bekapcsolhatja a fényforrásokat.

Egyszerű módja a főzőlap szabályozásának.
Mostantól csak a főzésre kell koncentrálnia. A csatlakoztatott páraelszívót a főzőlap és a Home Connect alkalmazás automatikusan vezérli. Mindez egy algoritmus alapján történik, amely a főzőlap beállításai alapján állítja be a páraelszívó teljesítményét. Konyhája szagoktól és gőztől mentes, és nem kell többé az ujjlenyomatok letörlésével bajlódnia. Ez az új, még könnyebb módja a főzésnek.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bosch DWK67FN60 Páraelszívó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)