Betöltés...

Álló hősugárzó és ventilátor UV légtisztító és párásító funkcióval, Érintőgombos, 1800 W

Ár: 44.990 Ft

Álló hősugárzó és ventilátor UV légtisztító és párásító funkcióval, Érintőgombos, 1800 W
Görcsbe rándul a gyomrod, ha a téli rezsiköltségre gondolsz?
Inkább Néhány helyiségedben nincs fűtés?
Ha az olyan tárgyakat szereted, melyek azon túl, hogy betöltik funkciójukat még jól is néznek ki, ráadásul energiatakarékos módon működnek, ez a multifunkcionális hősugárzó kell Neked.
Bekapcsolás után néhány másodperc alatt meleget áraszt, működés közben pedig a digitális kijelzőn jól láthatod az aktuálisan beállított hőmérsékletet, így könnyedén kellemes időt tudsz varázsolni a lakásban, irodában, műhelyben, vagy a kollégiumi szobában.
Beépített UV lámpás légtisztító funkcióval rendelkezik , így a levegőben terjedő vírusokat és bakteriális kórokozókat elpusztítja, valamint a párásító mód segítségével javíthatod a túl száraz szobai levegő minőségét egyaránt.
A készülék hátsó részénél található kis fiókban lévő tartályokba töltött csapvizet permetezve egyenletesen osztja szét a helyiségben.
Hideg és meleg fúvására egyaránt beállíthatod az érintőgombos kezelőfelületen, vagy a távirányító segítségével, így nem csak a téli hidegben, hanem a nyári kánikulában egyaránt hasznát veszed.
Beállíthatod azt is, hogy 180 fokban oda-vissza mozgással ossza el a meleget, vagy a hűsítő fuvallatot a helyiségben.
Kevés helyet foglal és ventilátor lapát mentes, ezáltal rendkívül biztonságos.
Nem csak sokat tud, de jól is néz ki: Modern formavilága minden berendezési tárgyadhoz passzolni fog.
TulajdonságokTeljesítménye: 1800 wTúlmelegedés elleni védelemHordozhatóTávirányítóHűtő/fűtő ventilátorÉrintőgombosUV légtisztító funkcióPárásító funkció Tápellátás: 230 V/50 HzMérete: 33 x 28 x 86 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Álló hősugárzó és ventilátor UV légtisztító és párásító funkcióval, Érintőgombos, 1800 W" című hirdetést látja. (fent)