Betöltés...

Adler AD 7425 elektromos melegítő ágytakaró, 150x80cm, Szürke

Ár: 9.790 Ft

Az Adler elektromos takaró pihentető meleget és kényelmet nyújt Önnek. Az embereknek ajánljuk, akik egészségüket ápolják. Az elektromos takaró megnyugtatja az idegeket, segíti az izmok pihenését és javítja a vérkeringést. Az artritisz és a reuma tüneteinek kezelésekor ajánlott. Gyors és egyenletes hőeloszlást biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy az elektromos takaró bekapcsolása után néhány perc alatt meleg ágyban pihenjen. A takaró puha és gyengéd anyagból készül. A hőmérséklet-szabályozó és a tápkábel leválasztása után könnyen mosható. A hőmérséklet-szabályozó lehetővé teszi a hőmérsékleti szint kiválasztását és a túlmelegedés elleni védelem biztosítását.
Mérete: magasság 150cm és szélesség: 80cmLeszerelhető tápkábel kézi vezérlővelA gép mosható 30 ° C hőmérsékletenEgy személynek megfelelő méretKönnyen kezelhető4 szintű hőmérséklet-szabályozó 0/1/2/3 - az Ön választásaSzövet alatt: poliészterTúlmelegedés elleni védelemAz egyszerű rendszer megakadályozza a takaró mozgatását a matraconTeljesítmény: 60WTápegység: 230 V ~ 50/60 Hz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Adler AD 7425 elektromos melegítő ágytakaró, 150x80cm, Szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: