Betöltés...

Digitális forró levegős sütő, 4,2L, időzítővel, automata programokkal

Ár: 27.590 Ft

Digitális forró levegős sütő, 4,2L, időzítővel, automata programokkal
Ez az 1300 watt teljesítményű digitális forrólevegős sütő XL extra nagy, 4.2 literes sütőkosárral rendelkezik. A forró levegőt nagy sebességgel keringető technológiának köszönhetően nagyon ropogós eredményt érhet el minimális olajjal, egészségesebbé és alacsonyabb zsírtartalmúvá téve ételeit. Ezenkívül süthet, grillezhet vagy piríthat is ezzel a forrólevegős sütővel.Az XL forrólevegős sütő digitális vezérlőpanellel rendelkezik érintőgombokkal és LED-képernyővel, amely megkönnyíti a használatát. Egyszerűen válassza ki a 8 előre beállított főzési program egyikét, vagy állítsa be manuálisan a hőmérsékletet és az időzítőt a kiválasztott ételhez, és már indulhat is. Extra széles, 40 °C és 220 °C közötti hőmérséklet-beállítással rendelkezik. A hőmérséklet és a hátralévő főzési idő könnyen leolvasható a kijelzőn. Ha elkészült, jel hallható, és a forrólevegős sütő kikapcsol. Az extra kényelem érdekében a légsütő automatikusan leáll, amikor kinyitja.A használat utáni tisztítás egyszerű; A leveket és a zsírt a tálcák állványai alatt gyűjtik. A légsütő tapadásmentes bevonattal is rendelkezik, így az élelmiszer maradványok könnyen eltávolíthatók. A kosarak és az állványok mosogatógépben moshatók. A légsütő többi része használat után nedves ruhával és enyhe mosószerrel tisztítható.
Adatoktúlmelegedés elleni védelemIgenMéret4,2 lszínFeketeGyártóNedisEAN5412810438167tapadásmentes bevonatIgenGyártói cikkszámKAAF160BKCsomagolásban lévő termékek száma1 dbAnyagABSCsatlakozó kábel hossza0.65 mFeszültség forrás típusaHálózati ÁramellátásBemeneti feszültség220 - 240 V AC 50/60 HzDugaszF típus (CEE 7/7)Hőmérséklettartomány40 - 220 °CMaximális hőmérséklet220 °CIdőzítő240 minCsúszás gátló aljIgenFigyelmeztető jelIgenJelzőfényIgenMaximális energia felhasználás1300 WKábel tároló helyNemMosogatógépben moshatóIgenVezérlés típusaDigitálisHőmérséklet jelzőIgenMelegen tartó funkcióNemBekapcsolás időzítőNemHydrateIgenkönnyű étkezéshez alkalmasIgenHőmérséklet beállításIgenbelső térfogat3.6 lTartozékokkal együttNincsenek TartozékokBpA mentesIgenHőmérséklet min.40 °CElőre beállított programok száma8GyártóNedisKettős zónaNemMéret felosztásNemPFAS mentesNemÚjramelegítés funkcióNemNézet ablakNemTömeg4,7 kg/db

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Digitális forró levegős sütő, 4,2L, időzítővel, automata programokkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: