Betöltés...

Barbecook BC-CHA-1007 Loewy 45 zománcozott faszenes grill, fekete, 43cm átmérő

Ár: 50.190 Ft

Szeretne egy autentikus grillezési élményt, ahol mindent egyszerűen irányíthat? A Barbecook BC-CHA-1007 Loewy 45 zománcozott faszenes grill minden igényt kielégítő választás a grillezés szerelmeseinek.

Ez a grill az állítható magasságú rácsnak köszönhetően lehetővé teszi az intenzív és finom sütést három különböző magassági szinten, valamint az állítható légbevezető rendszerrel tökéletesen irányíthatja a tüzet.
A Loewy 45 jellegzetes szélvédőjével nem kell aggódnia a szél miatt, míg a rozsdamentes acél sütőrács kiemelkedő tartósságot és könnyű tisztíthatóságot kínál. A QuickStart® és QuickStop rendszereknek köszönhetően a grill gyújtása és leállítása gyerekjáték. A hamugyűjtővel és a masszív tartóval a biztonság és a kiegészítők tárolása is megoldott.
A Loewy 45 faszenes grill használata egyszerű: a QuickStart® rendszerrel percek alatt meggyújthatja. Csak helyezzen be néhány összegöngyölt újságpapírt a gyújtócsőbe, majd a grill aljába faszén vagy brikett kerüljön. Az állítható légbevezetővel biztosíthatja a megfelelő légáramlást, majd a gyújtócsövön keresztül gyújtsa meg az újságpapírt. Körülbelül 15 perc múlva a faszén/brikett fehéren izzik, és kezdődhet a grillezés. A QuickStop rendszerrel a sütés befejezése után egyszerűen és biztonságosan olthatja el a parazsat.
A Loewy 45 jellemzői között szerepel a 97 cm magasság, a 43 cm átmérőjű rozsdamentes acél sütőrács, ami akár 6 személy számára is elegendő grillezési felületet biztosít. Fekete színű, zománcozott acélból készült grillünk mind a QuickStart®, mind a QuickStop rendszerrel rendelkezik, így garantálva a könnyű használatot és a tisztítást.

Ismerje meg a Barbecook Loewy 45 faszenes grill előnyeit, és váltsa valóra grillezési álmait egy olyan eszközzel, ami nemcsak praktikus, de stílusos kiegészítője lehet bármelyik kertnek vagy terasznak. Kezdődjön a grillezés a Loewy 45-tel már ma!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-CHA-1007 Loewy 45 zománcozott faszenes grill, fekete, 43cm átmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: