Betöltés...

Powermat Olajmelegítő PM-NAG-40sn 40KW + LCD Kijelző (PM1015)

Ár: 175.972 Ft

Műszaki adatok: Gyártó: Powermat Teljesítmény: 40 000 W Tápellátás: 230 V / 50 Hz Légáramlás: 820 m³/h Üzemanyag típus: dízel, könnyű fűtőolaj Maximális üzemanyag-fogyasztás: 2,5 l/h Felületekhez ajánlott: 290 m² Ventilátor teljesítmény: 180 W Üzemanyagtartály űrtartalom: 36 l Készülék méretei: 840 x 440 x 560 [mm] A fűtőtest súlya: 19,2 kg
Felszerelés: Dízel fűtés 40 kW Felhasználói kézikönyv PL
ergonómia Az integrált ventilátor 5 nagy teljesítményű lapáttal akár 820 m³/h légáramlást biztosít. A kiváló minőségű motor, a beépített piezoelektromos gyújtás és az üzemanyag-ellátást megszakító túlmelegedés elleni védelem biztosítja a hatékony és biztonságos működést. Az olajfűtő kiválóan alkalmas műhelyek, csarnokok, raktárak stb.
Jellemzők: Automata olajégő Beépített nyomásmérő az üzemanyaghoz Szállító kerekek INOX rozsdamentes acél égéstér Az égéstér hűtési funkciója Elektronikus gyújtásérzékelő Túlmelegedés termosztát LCD képernyő
Digitális termosztát A fűtőelem digitális termosztáttal van felszerelve folyadék hőmérséklet szabályozással. Magas hőhatékonyságot és üzemanyag-takarékosságot kínál. A beállított hőmérséklet elérése után csak a fűtés kapcsol be automatikusan, majd automatikusan újraindul, ha a hőmérséklet a kijelzőn beállított hőmérséklet alá esik. Ez csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, és lehetővé teszi a megfelelő állandó hőmérséklet fenntartását a helyiségben. Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, két kijelző: a fűtési hőmérséklet beállításához és az aktuális környezeti hőmérséklet kijelzéséhez.
A készülék működési jellemzői A ventilátor átnyomja a hideg levegőt a készüléken, és a fűtőelem kimenete felé irányítja. A tartályból kivett üzemanyagot a fúvókán keresztül a zárt égéstérbe fecskendezik, ahol az elektróda kiváltja a gyújtást. A láng felmelegíti a hőcserélőt, a kipufogógázok pedig a ház felső részén lévő kéményen keresztül távoznak a szabadba. A hőenergia a hőcserélő körüli levegőbe kerül, és egyenletes tiszta és forró levegő formájában fújódik ki a fűtőberendezésből.
Üzemanyagszint-jelző A beépített irányzék tájékoztat az üzemanyagszint állapotáról. A nagy kerekek a készülék biztonságosabb és könnyebb szállítását biztosítják.
Házon belüli használatra nem alkalmas!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Powermat Olajmelegítő PM-NAG-40sn 40KW + LCD Kijelző (PM1015)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: