Betöltés...

Dyras DFF-20, 120 W, 50 cm, 3 Fokozat, Ezüst padlóventilátor

Ár: 32.340 Ft

Az innovatív Dyras DFF-20 padlóventilátor magas színvonalú hűtést biztosít otthonában vagy irodájában. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt.

Ez a Dyras padlóventilátor kiválóan alkalmas különböző környezetekben való használatra, beleértve a hálószobát, nappalit vagy akár az irodát. A 120 W-os teljesítményével erőteljes légáramot biztosít, miközben energiatakarékos működést tesz lehetővé. A ventilátor három különböző sebességfokozattal rendelkezik, így könnyen szabályozható az igényeknek megfelelően.

A stílusos króm színű kialakításának köszönhetően ez a padlóventilátor nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó kiegészítője lehet bármelyik helyiségnek. Emellett állítható dőlésszöggel rendelkezik, így könnyedén beállíthatja a legmegfelelőbb szögű légáramlást. Összességében a Dyras DFF-20 padlóventilátor ideális választás a nyári hőség enyhítésére és a légmozgás javítására otthonában vagy munkahelyén.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Dyras DFF-20, 120 W, 50 cm, 3 Fokozat, Ezüst padlóventilátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: